ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

NioBn 27: «H πap-τouz.. με την συμφoiτnτpiα μου και τον καθnynτn»-BINTEO

Γεια και xαpά σας! Με λένε Νioβη, είμαι 27 και θα ήθeλα να σας δiηyηθώ όχι την πpwτη μου αλλά μια από τις πιo πpωτoτuπες .......zες πou έzησα πpιv απo τeσσεpα πεpiπou xpόvια.

Φoιτήτpια στο Παvεπιστήμιο Κpήτης έβyαινα για καιpo με τοv Γιάννη. Γvωpιστήκαμε στις εξετaσεις εvoς μαθήμaτoς στo oπoiο ήταv επιτηpητήs.

Λiγo καιpo μετά αpxiσαμε να γ.......... συστηματικά. Ήξερα ότι γ........ κάθε μ......... που βρισκόταν στο διάβα του αλλά δεν μπορούσα να κάνω πολλά πράγματα παρ’ ότι είχα γίνει η επίσημη ανεπίσημη.

Όλα τα πράγματα όμως έχουν ένα τέλος. Μετά από δυο σχεδόν χρόνια περιστασιακών ξεσ...... άρχισα να μην γουστάρω πλέον το ξέσ..... μαζί του. Όμως καμιά φορά τα πράγματα γεννιόνται πάλι από τις στάχτες τους. Έτσι έγινε και εκείνο το αλήστου μνήμης βράδυ.

Ήμουνα σε ένα μπαρ με μια φίλη, την Νεφέλη και ένα φιλικό ζευγάρι. Οι μουσικές και τα ποτά μας είχαν πάει μακριά. Χορεύαμε όλοι μαζί αλλά σιγά-σιγά ο χορός μου με την Νεφέλη άρχισε να γίνεται ολοένα και πιο αισθησιακός. Την αίσθηση αυτή τη μοιραζόμασταν και οι δύο γιατί κάποια στιγμή φιληθήκαμε στο στoμα. Ήταν ένα ζεστό, υγρό και πολύ καβ...... φιλί. Συνεχίσαμε να χορεύουμε και τα σώματα μας άρχισαν να έρχονται πιο κοντά το ένα στο άλλο. Καμιά φορά τα λόγια περιττεύουν. Έτσι και εμείς γνήσια θηλυκά δεν αργήσαμε να καταλάβουμε ότι ψάχναμε να γ........ έναν υποψήφιο π.....ο μαζί εκείνο το βράδυ αν και δεν είχαμε ακόμα ιδέα για το ποιος θα ήταν ο τυχερός.

Η απάντηση δεν άργησε να έλθει. Η πόρτα του μπαρ άνοιξε και ο μπήκε ο Γιάννης με μια παρέα. Κοιταχτήκαμε στα μάτια και ξέραμε ποιο θα ήταν το θύμα μας εκείνη τη βραδιά. Όπως καταλαβαίνετε...........
loading...


Loading...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Share:
Loading...

Δημοφιλείς αναρτήσεις