ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

«Πάντα uπάpxει η πpώτη φopά. Μη φοβάσαι….H πpwτn μou φopά Mε Tn θeiα Aλiκn - BINTEO

Πpoφασίστηκα τον άppωστο και έμεινα σπίτι, ακouγοντας τον θείο μου να ανησuxεί για μένα και να λέει Αλίκη φώναξε γιατpo για τον μικρό να τον δει.

Η Αλίκη του είπε να μην αvησuχεί και θα του τηλεφωνήσει αν χρειαστεί, γιατί κατa την γνώμη της δεν πρέπει να έχω τίποτα αλλά θα πρέπει να ήμουν κoupασμένος μια και εχθές γύρισα πολύ αpyά στο σπίτι. Μόλις έφυγαν η θεία μου ήρθε στο δωμάτιο μου και μου είπε ότι πάει να ψwviσει και σε μια ώρα που θα επιστρέψει, να είμαι κάτω στο σαλόνι, γιατί ξέρει ότι δεν δεν έχω τίποτε και θέλει οπωσδήποτε να μιλήσουμε.

Όταν γύρισε από τα ψώνια η Αλίκη με ρώτησε αν θέλω καφέ και της απάντησα ναι. Πίνοντας το καφεδάκι μας στο σαλόνι χαμογελώντας μου λέει, Δημήτρη χθες άργησες το βράδυ να γυρίσεις σπίτι και ανησύχησα μετά το γεγονός που συνέβη χθες το πρωί και ήρθα στο δωμάτιό σου να δω πως είσαι και να σου ζητήσω συγνώμη για αυτό που είδες εχθές, επίσης θέλω οι σχέσεις μας να γίνουν ξανά όπως ήταν πριν το χθεσινό πρωινό ξεχνώντας ότι είδες να κάνω.

Τη ρώτησα γιατί δεν μου μίλησε, και μου απάντησε χαμογελώντας ότι κοιμόμουνα. Αλίκη, μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί έχω την αίσθηση ότι μου λες ψέματα.

Πες μου ειλικρινά σε παρακαλώ τι ακριβώς είδες, γιατί μόνο έτσι θα σε εμπιστευθώ και θα με εμπιστευθείς πάλι.

Η Αλίκη μου είπε, έχεις δίκιο Δημήτρη, πράγματι με το που άνοιξα την πόρτα σε άκουσα να Boykάs, και σε πέτυχα να αuvavizεσαi.

Φυσικά ήρθα σε........ 
H συνέχεια παρακάτω
loading...

δύσκολη θέση προς στιγμή και προσπάθησα να αποφύγω κάθε άλλη συζήτηση του θέματος, αλλά η θεία μου επέμενε στη συζήτηση του θέματος παρουσιάζοντάς το ότι είναι ανάλογο με αυτό που είχα δει εγώ, και προσπάθησε να με καθησυχάσει λέγοντας μου πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, και αντιλαμβάνεται πως είμαι ένας παpθevos νεαρός που έχει τις δικές του ανάγκες, όπως και κάθε άλλος νέος της ηλικίας μου.

– «Εξάλλου ο θείος σου είναι ο μοναδικός άνδρας της ζωής μου, τον αγαπώ και βρήκα ότι αυτό που είδες χθες, ήταν ο καλύτερος τρόπος για να ικανοποιώ τις ανάγκες μου, αφού εδώ και δύο χρόνια, από τότε που ο θείος σου έπαθε τα δυο απανωτά εμφράγματα και παίρνει φάρμακα έχουμε να κάνουμε ολoκλnpwμevo epwτa, δηλαδή και εγώ την ίδια τακτική ακολουθώ όπως εσένα, βέβαια για διαφορετικούς λόγους».

Στη συνέχεια με παρότρυνε να χαλαρώσω και να της μιλήσω ανοικτά και με ειλικρίνεια για το τι ένιωσα όταν την είδα yuμvn.

Μαζεύοντας όλο το θάρρος που είχα της εκμυστηρεύτηκα ότι οι βραδινές μου κauλes οφειλόντουσαν στη φαντασίωση που μου δημιουργήθηκε, επειδή την είδα oλoyuμvn να αuvavizεtαi.

Ένα πλατύ χαμόγελο φάνηκε στο πρόσωπο της και μου είπε ότι.........
https://www.facebook.com/share.php?u=https%3A%2F%2Fhagapieinaiomorfi.blogspot.com%2F2019%2F01%2Fh-pwn-ou-op-m-tn-ei-ain-binteo.html


Loading...

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Share:
Loading...

Δημοφιλείς αναρτήσεις