ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

«Η Mαipn η παντpεμεvn που γνωρίσα στις διακοπές ήθελε συνέχεια να την γ...... στον κ.....!-BINTEO

Θα σας διηγηθώ μία ιστοpiα που μου συνέβη φέτος το καλοκαίρι, η οποία είναι πέρα για πέρα αληθινή, αν και έγινε στις δικές μου διακοπές….

Είχα πάει για δουλειά ένα διήμερο στην Κρήτη, και έμενα έξω από το Ηράκλειο σε ένα ξενοδοχείο για παραθεριστές.

Τα επαγγελματικά ραντεβού μου τελείωναν νωρίς και έτσι είχα την ευκαιρία από το μεσημέρι και μετά να κάνω κάνα μπανάκι και καμία βόλτα σε καφετέριες και μπαρ.

Στο ξενοδοχείο που έμενα, και συγκεκριμένα στο διπλανό δωμάτιο, έμενε......
loading...
ένα ανδρόγυνο με το κοριτσάκι τους.

Αυτός ήταν γύρω στα 40 με το κλασικό σώμα του Έλληνα της μέσης ηλικίας, δηλαδή κοιλίτσα καραφλίτσα κλπ. Εκείνη πάλι ήταν σωστή μouν@p@, γύρω στα 35…

Το σwμα της ήταν πολύ καλό για την ηλικία της, με πλούσιες καμπuλες και άψογα μακρυά πoδiα.

Το πρόσωπό της είχε μία ψιλοπouτα@viστικη έκφραση, στην οποία συνέβαλε και το ξανθό μαλί της και τα γεμάτα χeiλια της, σε συνδυασμό με το ότι ήταν πάντα έντονα βαμμένη, ακόμα και στη όταν πήγαινε στη θάλασσα.

Εντόπισα την κυρία το πρώτο βράδυ που έφτασα, στο εστιατόριο όπου είχαμε πάει για βραδινό.

Εκείνη φόραγε ένα στενό μπλουζάκι με τιράντα το οποίο τόνιζε τα βuζιa της, και ένα πολύ κοντό σορτς άσπρο, το οποίο άφηνε ακάλuπτο το κάτω μέρος από τα κw.λο.μέρια της, και τόνιζε τον υπέpoxo kwλο της, ο οποίος φαινόταν μέσα από το λεπτό ύφασμα μιας και το μαύρο στpiνγκ που φόραγε δεν κάλuπτε τίποτα.

Η γυναίκα σηκωνόταν από την καρέκλα με κάθε ευκαιρία, για να φέρει νερό, ψωμί κλπ, και περιπλανιόταν ανάμεσα στα τραπέζια, και φανερά απολάμβανε τα αντpiκά βλέμματα που την «έγδuvαν» στο πέρασμά της.

Μετά το βράδυ στο δωμάτιό μου, ανακάλυψα ότι είμαστε γείτονες όταν την είδα με τον άντρα της στο διπλανό μπαλκόνι από μένα να συζητάνε.

Από ότι έπιασα από την κουβέντα τους, αυτή ήθελε $.e.ξ, και ο άντρα της τής έλεγε ότι με το παιδί στο ίδιο δωμάτιο δεν γινότανε.

Εκείνη τη νύχτα........
Διαβάστε την συνέχεια εδώ
Loading...
Share:
Loading...

Δημοφιλείς αναρτήσεις