ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Αληθηνή εξομολόγηση: Ξε@kiσ@ την κouμπαpα απο τον K@… και ήθελε κι αλλο η αxopταγη!!! ( VIDEO )

Έχω φάει καψoupα εδώ και καιρό με τη κouμπάρα μου.Όλα ξεκίνησαν όταν τα Χριστούγεννα ήμασταν καλεσμένοι με τη γυναίκα μου στο σπίτι της.Είχαμε μαζευτεί καμιά δεκαριά άτομα.Αφού φάγαμε και ήπιαμε, κάποια στιγμή ήρθαμε στο …κέφι και η κουμπάρα έβαλε ένα ζε’ι’μπέκικο για να το χορέψει.

Αυτή όμως, την ώρα που χόρευε (ήταν και μεθυσμένη), άρχισε να με κοιτάει και να μου κλείνει για μια στιγμή το μάτι.Εγώ έκανα πως πηγαίνω στην τουαλέτα και μετά απο 1 λεπτό με…ακολούθησε.

Έτσι φτιαγμένοι που ήμασταν και οι δύο, την άρπαξα και της έδωσα ένα φιλί χωρίς ευτυχώς να μας πάρει κανένας χαμπάρι.Την άλλη μέρα μας έκανε επίσκεψη στο σπίτι με την πρόφαση οτι ήθελε να…πιεί καφέ με τη γυναίκα μου.

Εγώ βιαζόμουν γιατί ήθελα να πάω στην τράπεζα για μια δουλειά, μιάς και είχα άδεια εκείνη τη μέρα και εκείνη τη στιγμή, με ένα πιεστικό τρόπο προσπαθούσε να με πείσει να καθήσω μαζί τους.

Τελικά έφυγα και αμέσως μετά μου έστειλε μήνυμα και μου ζητούσε να βρω μία δικαιολογία για να πάω απο το σπίτι της το απόγευμα. Τελικά τα κατάφερα, αφού είπα στη γυναίκα μου οτι έχω κανονίσει για καφέ με τον κολλητό μου και ότι θα…

loading...Loading...


ΔEITE TO BINTEO ΕΔΩ
Share:
Loading...

Δημοφιλείς αναρτήσεις