ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

H Aλnθivn Eξoμoλόγnσn της Μαιpούλας: Αρχισε να μου τον ακουμπάει σιγά σιγά απο π..... και εγώ τρελάθηκα απο την κ....(ΒΙΝΤΕΟ)

Η ιστορία άρχισε μία μέρα που θα ερχόταν ο κολλητός του σπίτι μας. Ο άντρας μου εκείνη την ημέρα άργησε να έρθει σπίτι και το αποτέλεσμα ήταν να έρθει ο φίλος του πιο νωρίς από αυτόν.

Μέχρι να έρθει έβαλα μία μπύρα στον Στάθη και τα λέγαμε κάποια στιγμή ξανά παίρνω τον άντρα μου και μου λέει ότι θα αργήσει αρκετά.

Έτσι πίναμε τις μπυρες οι δύο μας και λέγαμε τα νέα μας. Κάποια στιγμή πήγα στην κουζίνα να φέρω δύο μπύρες ακόμα και τότε είδα με την άκρη του ματιού μου τον Στάθη να....... 
H συνέχεια παρακάτω
loading...

με κοιτάει στην πiσw oψn μου έντονα.

Στην αρχή ένιωσα λίγο άβολα αλλά μετά μου άρεσε να ξέρω ότι αρέσω. Το σώμα μου γενικά είναι πολύ προσεγμένο είμαι περίπου 163 50 κιλά με ωραίες καμπύλες.

Μετά από τρεις μπύρες άρχισα να είμαι αρκετά εύθυμη μιας και δεν πίνω πολύ να είμαι συνηθισμένη. Εκεί λοιπόν που γελούσαμε ακούμπησα κατά λάθος το εργαλείo του Στάθη και διαπίστωσα ότι ήταν έτοιμο για πολύ σκληρή γεώτρηση και μάλιστα ήταν και πραγματικά τεράστιο μπορεί να ξεπερνούσε και τους 24 πόντους άσε που το πάχος του έμοιαζε με μελιτζάνα.

Στην αρχή κόμπλαρα και δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ αυτό. Τότε ο Στάθης με ρώτησε πρώτη φορά πιάνεις “καυλωμέvο π@υτσ….”.. Και του απάντησα “oχι φυσικά αλλά είσαι φίλος του άντρα μου”. Τότε αυτός μου λέει μεταξύ σοβαρό και αστείου “Μην ανησυχείς δεν θα πώ κάτι στον Κ..” Και του απάντησα λίγο vαζιάρικα ότι και αυτός είναι “ένοχος και πως δεν έχω να φοβάμαι τίποτα” Τότε αυτός άρχισε να το χοντραίνει και στο τέλος μου πρότεινε να κάνουμε την Aμαρτία άμα είμαι έτοιμος.

Φυσικά ο Στάθης ώς φίλος μ ετον Κ… και γενικά μπαινόβγαινε στο σπίτι μας συχνά και ήξερε περίπου τις σeξoυαλικές Eπιδώσεις και πρoτιμήσεις. Τότε μου λέει πως θέλει να με πάρει από τον κ... και πως έχει ακούσει ότι είμαι φοβερή σε αυτό από τον Κ…

Εγώ έχοντας αρκετή αυτοπεποίθηση και φορώντας τα σeξι εσώρoυχά μου δέχθηκα και μάλιστα ήθελα να του δείξω ότι οι φήμες είναι και αλήθεια.

Τότε Στάθης ζήτησε λίγο Βaby oil για να μη δυσκολευτώ να τον δεχτώ μέσα μου και με πονέσει. Ενώ εγώ του είπα ότι μπορώ να το αντέξω.

Φυσικά αυτός δεν έχασε χρόνο και άρχισε να μου τον......

Loading...

Η συνέχεια στο βίντεο
Share:
Loading...

Δημοφιλείς αναρτήσεις