ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Ανατροπές στο Kara Sevda: Ο Ταρίκ πέφτει στην παγίδα του Εμίρ και δολοφονεί την Κάρεν

Πολλές οι εξελίξεις της σειράς Kara sevda.

Ο Ταρίκ, είναι πλέον αποφασισμένος να απαλλάξει τους αγαπημένους του από τη νοσηρή παρουσία του Εμίρ. Χάρη σε έναν απροσδόκητο επισκέπτη όμως, ο Εμίρ γλυτώνει τελευταία στιγμή από τα χέρια του. Η Λεϊλά συνεχίζεις τις έρευνές της για τα ύποπτα κέρδη του Ομίλου και φοβάται ότι έχει πέσει για άλλη μια φορά θύμα των Κοζτζούογλου. Ο Εμίρ παίζει και...........
Loading...
πάλι με τα αισθήματα της Ζεϊνέπ, η οποία προσπαθεί μάταια να τον πείσει να επιλέξει εκείνην. Η Μερτζάν δεν έχει καμία πρόθεση να κλείσει τις έρευνες για τον Οζάν και τον Τουφάν και προκαλεί έντονη δυσαρέσκεια στην Ασού.

Τα σχέδια της Ασού όμως δεν έχουν τελειώσει εδώ. Συνεχίζει να αφήνει στοιχεία που αποδεικνύουν την ενοχή του Τουφάν. Θα καταφέρει να πείσει όμως την επιθεωρήτρια Μερτζάν; Η Μερτζάν δεν έχει καμία πρόθεση να κλείσει τις έρευνες για τον Οζάν και τον Τουφάν και προκαλεί έντονη δυσαρέσκεια στην Ασού. Τα σχέδια της Ασού όμως δεν έχουν τελειώσει εδώ. Συνεχίζει να αφήνει στοιχεία που αποδεικνύουν την ενοχή του Τουφάν. Θα καταφέρει να πείσει όμως την επιθεωρήτρια Μερτζάν;

Ο Εμίρ βάζει για άλλη μια φορά το χέρι του και προσπαθεί να οδηγήσει σε ρήξη την σχέση της Νιχάν με τον Κεμάλ και της ξεκαθαρίζει πως δεν θα ανεχθεί άλλο αυτόν τον δεσμό. Η Νιχάν αντιλαμβάνεται πλέον πως ο Ταρίκ είναι ο δολοφόνος του αδερφού της. Όσο και αν πληγώθηκε όμως από την αποκάλυψη της αλήθειας δεν είναι πρόθυμη να εγκαταλείψει τον Κεμάλ. Ο Κεμάλ είναι απαρηγόρητος, αλλά θα σταθεί στο πλευρό του αδερφού του και θα του συμπαρασταθεί στις δύσκολες ώρες που θα ακολουθήσουν. Όταν ο Ταρίκ παραδοθεί οικειοθελώς, θα τελειώσουν όλα για τον Κεμάλ και τη Νιχάν… Η σχέση της Νιχάν και του Κεμάλ έχει φτάσει επιτέλους στο σημείο, το οποίο επιθυμούσε ανέκαθεν ο Εμίρ. Για να διασφαλίσει όμως την νίκη του, κρατάει ακόμη έναν άσο στο μανίκι του. Οι έρευνες της Λεϊλά και του Αϊχάν φέρνουν στο φως τη λειτουργία του παράνομου ορυχείου. Όταν ζητήσουν και τη συμβολή του Κεμάλ θα αντιληφθούν την πλεκτάνη που έστησε ο Εμίρ εναντίον της Νιχάν. O Εμίρ για να εξασφαλίσει τη νίκη του απέναντι στο εpωτευμένο ζευγάρι, θα εκβιάσει τη Νιχάν απειλώντας ταυτόχρονα τις ζωές σαράντα παράνομων εργαζομένων. Η Νιχάν είναι αποφασισμένη να μείνει μακριά από τον Κεμάλ, όταν όμως μιλήσει με ένα πρόσωπο που έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή όλων, θα αντιληφθεί ότι η αγάπη είναι πάνω από όλα…

Η οργή του Εμίρ από την κίνηση της Νιχάν και του Κεμάλ να αποκτήσουν το σπίτι τους είναι τόσο μεγάλη που στέλνει την Νιχάν στο κρατητήριο με την κατηγορία της λειτουργίας ενός παράνομου ορυχείου. Η Ασού νιώθει προδομένη από τον αδερφό της, καθώς αντιλαμβάνεται πως το ορυχείο δεν άνοιξε για να σωθεί η επιχείρηση, αλλά για να παγιδεύσει για άλλη μια φορά, ο Εμίρ τη Νιχάν. Ο Εμίρ νιώθει πως όλη η οικογένειά του έχει στραφεί εναντίον του και παίρνει την απόφαση να τους αφήσει όλους θεατές στα νέα του παιχνίδια. Η Λεϊλά, με τη βοήθεια του Αϊχάν, ψάχνουν τη λύση στο μυστήριο μιας ύποπτης ασθένειας, η οποία έχει επηρεάσει έναν μεγάλο αριθμό παιδιών, στο σχολείο που επισκέπτονται. Δεν γνωρίζουν ακόμη ότι πρόκειται να ξεσκεπάσουν ένα από τα πιο σκοτεινά μυστικά της οικογένειας Κοζτζούογλου.

Η Ασού άθελά της αφήνει τον Κεμάλ να αντιληφθεί το βρώμικο παιχνίδι που έστησε με τον αδερφό της εναντίον της Νιχάν και βρίσκει μια διέξοδο για τη σωτηρία της. Ο Εμίρ προσπαθεί να ταρακουνήσει τη Νιχάν, αποστέλλοντας της στη φυλακή μια αίτηση διαζυγίου, εκείνη όμως δεν φοβάται ποια. Είναι πρόθυμη να δώσει μια σκληρή μάχη για να ξεφύγει από τα δεσμά του. Ο Εμίρ προσπαθεί να μεταπείσει τη Ζεϊνέπ να μην παντρευτεί τον Χακάν. Η Ζεϊνέπ όμως είναι αποφασισμένη και του ανακοινώνει τη δική της απόφαση. Θα φέρει το παιδί της σε αυτόν τον κόσμο είτε ως σύζυγος του Χακάν, είτε του Εμίρ…Η μέρα του γάμου της Ζεϊνέπ και του Χακάν έφτασε. Μέχρι την τελευταία στιγμή, η Ζεϊνέπ θα περιμένει τον Εμίρ να εμφανιστεί. Θα είναι προετοιμασμένη για την έκπληξη που της επιφυλάσσει; Η Λεϊλά μαθαίνει τα πάντα σχετικά το βρώμικο παρελθόν του Γκαλίπ και είναι αποφασισμένη να τον οδηγήσει στη δικαιοσύνη, αλλά εκείνος έχει άλλα σχέδια. Ο Κεμάλ χτίζει το σπίτι των ονείρων τους, μαζί με τη Νιχάν. Ο Εμίρ όμως θα επέμβει δραστικά στα σχέδια του ευτυχισμένου ζευγαριού. Τα θανάσιμα σχέδια του θα αλλάξουν απότομα όταν θα δει ότι η Νιχάν δεν θα διστάσει να πεθάνει μαζί με τον αγαπημένο της.

Ενώ η Λεϊλά πληρώνει με πολύ σκληρό τρόπο την επιλογή της να αποκαλύψει τις παράνομες δραστηριότητες του Γκαλίπ, ο Αϊχάν παίρνει απόφαση να εκδικηθεί όποιον κρύβεται πίσω από τον πυροβολισμό της. Ο Κεμάλ είναι ο μόνος που μπορεί να σταματήσει τον Αϊχάν πριν γίνει δολοφόνος και ορκίζεται να ξεσκεπάσει πρώτος το μυστήριο που προσπαθούσε να λύσει η Λεϊλά. Η Ζεϊνέπ έρχεται και πάλι αντιμέτωπη με τις αποφάσεις της, θα αποκαλύψει για πρώτη φορά τις αληθινές της προθέσεις στον Χακάν και θα απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από την οικογένειά της. Η Μερτζάν είναι αποφασισμένη να κρατήσει τον Εμίρ μακριά από όλους και θα του δώσει μια πρώτη γεύση από την αίσθηση της φυλακής…

Η σύλληψη του Γκαλίπ Κοζτζούογλου προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια τους, ενώ σίγουρα θα προκαλέσει μεγάλες αναταράξεις και στον Όμιλο. Ο Εμίρ βλέπει τις προσπάθειές του να πέφτουν στο κενό και καταρρακώνεται όταν διαπιστώνει πως ακόμη και οι Κοζτζούογλου δεν μπορούν να γλιτώσουν τελικά τη φυλακή. Τα πλήγματα, όμως, δεν τελειώνουν εδώ για την οικογένεια Κοζτζούογλου. Αυτή τη φορά έρχεται η σειρά της Ασού, την οποία, με τη βοήθεια του Κεμάλ θα ξεσκεπάσει σιγά – σιγά η επιθεωρητής Μερτζάν. Ο Εμίρ βλέποντας τις επιλογές του, αντιλαμβάνεται ότι θα χρειαστεί να θυσιάσει ακόμη και τον πατέρα του για να μπορέσει να σώσει την αυτοκρατορία τους από την καταστροφή. Κάθε του κίνηση συναντάει, όμως, ένα νέο εμπόδιο.


Η Νιχάν είναι εκνευρισμένη από τη συμμαχία της Μερτζάν με τον Κεμάλ και προχωράει στη δική της συνεργασία με τη Ζεϊνέπ. Στόχος και τον τεσσάρων είναι να αποκαλύψουν το σκοτεινό πρόσωπο της Ασού. Ο Εμίρ νιώθει πως έχει μείνει πλέον μόνος του και στρέφει τις ελπίδες του στο αγέννητο μωρό της Ζεϊνέπ, αλλά ακόμη κι εκείνη έχει πεισμώσει και αρνείται να πάει με το μέρος του. Παρά τις προσπάθειές της να το αρνηθεί, η Μερτζάν συνειδητοποιεί πως ίσως τρέφει αισθήματα για τον Κεμάλ και η στάση της Νιχάν της το θυμίζει συνεχώς… Ο Κεμάλ δεν άφησε κανένα περιθώριο για τον Εμίρ και πλέον το διαζύγιό τους είναι θέμα ημερών. Όσο ο Κεμάλ γιορτάζει την αποδυνάμωση του εχθρού του, με τα αγαπημένα του πρόσωπα, ο Εμίρ ετοιμάζει ήδη το σχέδιο της εκδίκησής του έχοντας σύμμαχό του την Ασού. Η ψυχική της κατάσταση είναι το ιδανικό όπλο στα χέρια του Εμίρ. Η Ζεϊνέπ έχει ακόμη στην κατοχή της την ομολογία του κυρίου Χακί, μαζί με τα βίντεο που θα οδηγούσαν σε σίγουρη καταδίκη τον Εμίρ. Ξέρει ότι αυτά θα εξασφαλίσουν την ελευθερία της Νιχάν, αλλά διστάζει να τα μοιραστεί με τον αδελφό της. Όταν μάθει όμως ότι ο δρόμος για την αγάπη της Νιχάν και του Κεμάλ είναι πλέον ανοιχτός, θα πάρει μια απόφαση που θα αλλάξει τις ισορροπίες στη νέα διαμάχη που έχει ξεσπάσει.

Ο Εμίρ υποφέρει ακόμη από την απώλεια της Νιχάν. Αυτή τη φορά έχει στο πλευρό του τη Ζεϊνέπ, η οποία αποφασίζει να του δείξει την αφοσίωση και την πίστη της σ’ εκείνον παραχωρώντας του όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που είχε στα χέρια της. Δεν γνωρίζει όμως ότι με την κίνησή της αυτή θα πέσει σε μια ακόμη καλοσχεδιασμένη πλεκτάνη του Εμίρ. Εκείνος, όσο προσπαθεί να σώσει την εταιρία του από την πτώχευση, ετοιμάζει πυρετωδώς το τελικό στάδιο της εκδίκησής του. Το διαζύγιό του από τη Νιχάν τον εξοργίζει ακόμη περισσότερο και είναι αποφασισμένος να πάρει ξανά τη Νιχάν απ’ τον Κεμάλ.

Η Νιχάν, η οποία ανυπομονεί να δεχτεί την πρόταση γάμου του Κεμάλ, αναστατώνεται όταν λαμβάνει ένα ύποπτο μήνυμα και ανησυχεί για τη ζωή του αγαπημένου της. Ο Κεμάλ κάνει πρόταση γάμου στη Νιχάν και δεν μπορούν να συγκρατήσουν τη χαρά τους. Αποφασίζουν να παντρευτούν άμεσα και ξεκινούν πυρετωδώς τις προετοιμασίες του γάμου τους. Ο Εμίρ έχει, όμως, άλλα σχέδια για το ευτυχισμένο ζευγάρι… Ο Ταρίκ πέφτει στην παγίδα του Εμίρ και πυροβολεί την Κάρεν. Αφού συνειδητοποιεί τι έκανε σπεύδει στον Εμίρ για να ζητήσει προστασία, κι εκείνος φυσικά δέχεται να τον καλύψει με το αζημίωτο. Η Νιχάν και ο Κεμάλ αποχωρούν αποκαρδιωμένοι απ’την σκηνή του εγκλήματος έχοντας πια χάσει κάθε τους ελπίδα. Η Βιλντάν τηλεφωνεί στο περιοδικό και απαιτεί να μάθει για ποιο λόγο αθέτησαν την υπόσχεσή τους και δημοσίευσαν τις φωτογραφίες του Οζάν με τη Ζεϊνέπ. Ο Οντέρ θα προσπαθήσει να την συνετίσει, εκείνη όμως είναι ανένδοτη. Την ίδια ώρα, η Ζεϊνέπ παριστάνει την έκπληκτη σε πλήρη αρμονία με τον Οζάν, ενώ ο Εμίρ θα κάνει τα πάντα για να την ξεσκεπάσει. Όπως όλα δείχνουν, κατόπιν απειλής του Εμίρ, ο σύζυγος της Κάρεν ομολογεί τη δολοφονία της και κρατείται στο τμήμα, παρόλο που όλοι γνωρίζουν πως είναι αθώος. Την ίδια ώρα πλησιάζει η μέρα της δεξίωσης και ο Οζάν για χάρη της γυναίκας του προσπαθεί να προσεγγίσει τους γονείς της, προκειμένου να παραβρεθούν κι εκείνοι.

gossip-tv.gr
Share:
Loading...

Δημοφιλείς αναρτήσεις