ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η πρώτη καμπάνα στη Σκορδά. Πλαφόν 25% το όριο στο δυναμικό αλλιώς…

Δύσκολα τα πράγματα για την Φαίη. Η όποια δυναμική του «Πρωινού» εξανεμίστηκε μέσα στις πρώτες τρεις μέρες της προηγούμενης εβδομάδας την ώρα που το «Καλημέρα Ελλάδα» όχι μόνο φαίνεται να ανακάμπτει σε σχέση με την περσινή πορεία του απέναντι στην πρωινή εκπομπή του Σκάϊ αλλά να χτυπάει και 28αρια στο δυναμικό κοινό που συνήθως εκείνη την ώρα προτιμά το «Happy Day» της Τσιμτσιλή.

Σε πολύ κλειστή.............
loading...
Σε πολύ κλειστή σύσκεψη στον ΑΝΤ1 μπήκε «κόφτης» για την ακρίβεια «πλαφόν». Τα στελέχη του σταθμού διεμήνυσαν στην παρουσιάστρια πως με κανένα ποσοστό κάτω του 25% στο δυναμικό κοινό 18 – 54 δεν θα είναι ευχαριστημένοι.

Και η προηγούμενη εβδομάδα .........
Loading...
είχε μεγάλα σκαμπανεβάσματα την προηγούμενη εβδομάδα με την εκπομπή να φλερτάρει και με ποσοστά κάτω του 20% σε αυτό το κοινό.

Το κλίμα είναι βαρύ και είναι βαρύ διότι η Σκορδά αποφάσισε φέτος τι θα γίνει σε όλα. Από το πάνελ μέχρι τη δομή της εκπομπής.

Και το κανάλι πλουσιοπάροχα της ανακαίνησε το πλατό δαπανώντας δεκάδες χιλιάδες ευρώ περιμένοντας όμως και αποτελέσματα.

Η εβδομάδα αυτή θα είναι καθοριστική για τη Φαίη και το τηλεοπτικό της μέλλον. Ξεκινάει και η Καινούργιου… ενισχύεται και η Τσιμτσιλή… οπότε…
https://nassosblog.gr/2018/09/24/η-πρώτη-καμπάνα-στην-σκορδά-πλαφόν-25-το/
Share:
Loading...

Δημοφιλείς αναρτήσεις