ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Αποκαλυπτικό: Εξελίξεις για τη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1...

Χθες έγινε γνωστό πως ετοιμάζεται μία νέα καθημερινή εκπομπή που θα ασχολείται με το πρωτογενές υλικό από τον δεύτερο κύκλο του "Nomads" για λογαριασμό του Tv Μακεδονία και με παρουσιάστρια τη Χριστίνα Λαμπίρη.

Τo tvnea.com έψαξε και έμαθε! Έτσι, όσο περνούν οι ώρες όλο και αυξάνονται οι πιθανότητες να δούμε τη συγκεκριμένη εκπομπή στον ANT1 και στην απογευματινή ζώνη 4 με 5.15. Αρχικά, θεώρησαν πως αυτό πρέπει να συμβεί, αφού δοκιμαστεί στον αέρα του αδελφικού σταθμού του Ομίλου, ωστόσο νεώτερες σκέψεις θέλουν το project αυτό να ξεκινά κανονικά στον ΑΝΤ1.

Αρκεί φυσικά τα στελέχη του σταθμού να κρίνουν πως το πρόγραμμα αυτό έχει την δυνατότητα να σταθεί στην τηλεθέαση, ώστε να μην προκύψουν τα περσινά παρατράγουδα με το "Talking Nomads".

Για αυτό θα στηθεί με πολύ μεγάλη προσοχή, αφού............
loading...
Loading...
αφού πλέον ο στόχος είναι διπλός. Σε πρώτο επίπεδο η στήριξη του "Nomads" και σε δεύτερη η άνοδος στην τηλεθέαση της απογευματινής ζώνης.

Όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο θα μείνουν ικανοποιημένοι από τις προετοιμασίες για να δουν αν η νέα εκπομπή μπορεί να σταθεί σε κανάλι πρώτης εθνικής ή όχι. Και αυτό δεν αποκλείεται να αποφασιστεί και λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα...

Βέβαια, ακόμα υπάρχουν έντονες "φωνές" που δεν θέλουν να ρισκάρουν την προβολή του συγκεκριμένου project στον ΑΝΤ1, πριν δουν και τη δυναμική του "Nomads", αλλά και το τηλεοπτικό αποτέλεσμα στο "Tv Μακεδονία".

Θα δείξει..
Share:
Loading...

Δημοφιλείς αναρτήσεις