ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Πρωινό ΑΝΤ1 : Η κατρακύλα… η βαρεμάρα και τα νεύρα

Είναι πια καθημερινό το φαινόμενο… «Το Πρωινό» να κατρακυλά. Και φταίνε πολλά γι΄ αυτό. Μα πάνω από όλα η μεσηλικούλα Φαίη που δεν ακούει.

Όμως φταίνε και όσοι ΤΗΝ ακούνε και δεν κάνουν αυτό που ξέρουν καλά. Να στήνουν σωστά ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Η Ελεάννα Τρυφίδου κάποτε έλεγε πως της φώναζε ο Λιάγκας. Μόνο που τότε έσκιζαν.

Τώρα........
loading...
της φωνάζουν άλλοι και όχι από αγάπη όπως εκείνος. Και η Τρυφίδου παλεύει να σώσει ότι… δεν σώζεται.

Το πάνελ ΚΟΙΜΑΤΑΙ όρθιο. ΓΕΡΑΣΜΕΝΟ χωρίς σπιρτάδα. Η επιστροφή του μπάτλερ Ουγγαρέζου απο το κάτω ράφι του σταθμού, κάνει τη διαφορά ναι-σαν είδηση για τους φίλους του- αλλά ακόμη κι αυτό το αστείο μοιάζει πλεόν τόσο… παλιό.

Για να καταλάβετε την απόγνωσή τους… μαθαίνω πως ..........
Loading...
ποντάρουν πάνω του καθώς η Γραμμέλη και ο Καβατζίκης δεν έχουν τίποτα να δώσουν σε ένα κοινό που έχει μάθει αλλιώς τόσα χρόνια.

Η Φαίη συνεχίζει να είναι το ίδιο ΑΟΣΜΗ και ΒΑΡΕΤΗ και να ενδιαφέρεται μόνο να ποζάρει επαγγελματικά μετά το τέλος της εκπομπής για να ανεβάσει φωτογραφία στο Instagram για τα πελατάκια της και τις εταιρείες που τα τσεπώνει.

Όμως ο Ποφάντης δεν αστειεύεται. Είπε στην παρουσίαση προγράμματος πως ελπίζει να έχει τη Φαίη για πολλά χρόνια ακόμα. Όμως με τα σημερινά δεδομένα δεν το βλέπω…

Τι περιμένουν τώρα; Το Nomads! Εκεί ποντάρουν και έτσι ψιθυρίζουν στα διαλείμματα καθώς ΟΛΟΙ τους που μετέχουν στην εκπομπή είναι απογοητευμένοι από τα νούμερα.
https://nassosblog.gr/2018/09/22/πρωινό-αντ1-η-κατρακύλα-η-βαρεμάρα-και/
Share:
Loading...

Δημοφιλείς αναρτήσεις