ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!

Ότι συμβαίνει στην παραλία αποκλειστικά...
Το reality επιβίωσης έχει καταφέρει να γίνει η συνήθεια που λατρεύουμε να μισούμε! Και φυσικά δεν βγάζω τον εαυτό μου απέξω!

Συχνά βλέπουμε on camera τους παίκτες να διαμαρτύρονται για την αφόρητη πείνα. Αυτό όμως που δεν έχει δείξει ποτέ η κάμερα είναι πως η παραγωγή δίνει φρέσκα φρούτα στους παίκτες πριν από κάθε αγώνα προκειμένου να boostάρουν τον οργανισμό τους και να μπορέσουν να αποδώσουν καλύτερα στο στίβο μάχης.

Αυτό φυσικά γίνεται όχι μόνο για να μην καταρρεύσουν οι παίκτες από την εξάντληση αλλά και για.....
να μπορέσουν να αποδώσουν καλύτερα στους αγώνες και να βγάλουν μεγαλύτερο ανταγωνισμό μεταξύ τους. Όσο μεγαλύτερη η ένταση στους στίβους μάχης τόσο μεγαλύτερα και τα νούμερα τηλεθέασης!

Φυσικά οι παίκτες του παιχνιδιού έχουν στην καθημερινή τους διατροφή την κλασική καρύδα! Μπούχτησαν οι άνθρωποι κάποια στιγμή (πόση καρύδα να αντέξουν;;;;) και βγήκαν κάποια στιγμή στην παραλία βγήκαν σε αναζήτηση τροφής!

Μάνα εξ ουρανού τα φασολάκια που βρήκαν και έπεσαν με τα μούτρα! Και φυσικά επειδή δεν ήθελαν να τους πάρει χαμπάρι η παραγωγή τα έφαγαν ωμά! Κάποια στιγμή όμως τελειώσαν και αυτά! Τι να κάνουν οι παίκτες άλλαξαν το μενού τους για άλλη μια φορά... Το έριξαν στα φύλλα των δέντρων... Οι άνθρωποι της παραγωγής τους κατάλαβαν όμως και τους έκαναν παρατήρηση!

Δεν πτοήθηκαν όμως εκείνη αφού η πείνα τους δεν παλευόταν! Είδαν και απόειδαν από την παραγωγή και άρχισαν να τους κυνηγάνε από πίσω μην τυχόν και πάθουν καμιά δηλητηρίαση οι παίκτες και μετά τρέχουν και δεν φτάνουν! Φυσικά ούτε αυτό το έδειξαν οι κάμερες...

Πάντως, έτσι για να ξέρετε, έχω μάθει πως οι παίκτες όλο και κάτι τσιμπολογούσαν αφού είχαν φτάσει σε σημείο να εκλιπαρούν τους εργαζόμενους της παραγωγής έστω και για μία φέτα ψωμί και κάποιοι από αυτούς λύγισαν και τους έδωσαν προμήθειες!

Πάμε τώρα και σε ένα άλλο θέμα σχετικά με τις καρύδες... Οι παίκτες εκτός από την πείνα τους είχαν να διαχειριστούν και τις παρενέργειες της υπερβολικής κατανάλωσης του εξωτικού αυτού φρούτου και φυσικά αναφέρομαι στα... εντερικά προβλήματα που είχαν....

Έτρεχαν και δεν έφταναν Διάσημοι και Μαχητές! Είχαν φτάσει σε σημείο να παίρνουν... αριθμό προτεραιότητας για την τουαλέτα αλλά η αναμονή ήταν μεγάλη με αποτέλεσμα να ξεχύνονται στην παραλία και όποιος προλάβει!

Δεν ήταν λίγες φορές που ο ένας έπεφτε πάνω στον άλλο εκείνη τη στιγμή και η αμηχανία χτυπούσε κόκκινο! Έχουν γίνει όμως και ομηρικοί καβγάδες γι'αυτό το θέμα.... Παίκτρια πάτησε τα... προϊόντα εκκένωσης συμπαίκτη της και φυσικά τα νεύρα της και η αηδία της χτύπησαν κόκκινο με αποτέλεσμα η καλύβα των Μαχητών (γιατί για Μαχήτρια μιλάμε...) έγινε πεδίο μάχης!

Και πάμε τώρα και σε ένα άλλο θέμα... Στους ρόλους που έχει αναθέσει άνθρωπος της παραγωγής στους παίκτες... Στον Νικόλα Αγόρου έχει δοθεί η... "οδηγία" να κάνει τον ψυχολόγο! Αρκετές φορές παίκτες έφτασαν στα όριά τους και είχαν σκεφτεί να αποχωρήσουν από το παιχνίδι τότε ο Νίκολας αναλάμβανε να τον μεταπείσει ώστε να συνεχιστεί το παιχνίδι χωρίς οικειοθελή αποχώρηση αφού κάτι κάτι τέτοιο θα κόστιζε στα νούμερα!

Κάτι ακόμα που έχει φτάσει στα αυτιά μου από μαρτυριάρικο "πουλάκι" είναι πως οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες και ακολουθούν Μαχητές και Διάσημους είναι γύρω στους 25... Το νούμερο αυτό είναι αδιανόητα μικρό όταν ο αντίστοιχος αριθμός για το τούρκικο Survivor φτάνει τα 100 άτομα!

Οι άνθρωποι λοιπόν αυτοί που τρέχουν να βγάλουν και από τη μύγα ξύγκι, να προλάβουν κάθε αδιανόητη ατάκα που θα πουν οι παίκτες, να πιάσουν τις ίντριγκες, το παρασκήνιο, τα καρφώματα και ότι μπορεί να ανεβάσει την τηλεθέαση του Survivor, έχουν φτάσει αρκετές φορές στα όριά τους!

Γκρίνια και παράπονα έχουν χτυπήσει κόκκινο αυτούς τους έξι μήνες που παρακολουθούμε το παιχνίδι!
Η ατάκα που έχει γίνει σύνθημα μεταξύ τους; "Εδώ στην ψωροκώσταινα ο Ατζούν μας ξεπέταξε με ένα τσίπικο Survivor! Περαστικά μας...."!


loading...

Loading...
Share:
Loading...

Δημοφιλείς αναρτήσεις