ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΑΝΗΛΙΚΕΣ ζητούν 5-10 ευρώ για να προσφέρουν τις ...υπηρεσίες τους στα ΚΑΠΗ

Πολιορκούν...τους ηλικιωμένους στα ΚΑΠΗ της Πάτρας ανήλικες ρομά, κυρίως από Ρουμανία, οι οποίες καθημερινά κάνουν...

«εφόδους» με διπλό στόχο: Αφενός μεν να κλέψουν τους ηλικιωμένους (να τους αποσπάσουν χρήματα από το πορτοφόλι με τη μέθοδο της απασχόλησης) κ αφετέρου να προσφέρουν τις ερωτικές τους υπηρεσίες με αντίτιμο... 5 - 10 ευρώ (εξαρτάται τι ζητά ο ηλικιωμένος).

Όπως μας κατήγγειλαν κάτοικοι της περιοχής, το φαινόμενο της ανήλικης πορνείας είναι πλέον καθημερινό. Μάλιστα τις ανήλικες ρομά περιμένουν συνήθως οι πατεράδες τους οι οποίοι παίρνουν όλα τα χρήματα που έχουν μαζέψει. «Έχουμε ειδοποιήσει κατ' επανάληψη τν αστυνομία αλλά δν γίνεται τίποτα. Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες τέτοιων περιστατικών χωρίς όμως αποτέλεσμα» μας είπαν περίοικοι.

Και στην Πλατεία Γεωργίου

Η «δράση» των ανήλικων ρομά συνεχίζεται και στην Πλατεία Γεωργίου παρά τα μέτρα που κατά καιρούς έχουν ληφθεί από την αστυνομία. Μάλιστα συνήθως τα «ροζ ραντεβού» (διάρκειας ελάχιστων λεπτών) «κλείνονται» στις δημόσιες τουαλέτες του Μεγάρου Λόγου και Τέχνης αλλά και της Πλατείας. Άλλοι πάλι πηγαίνουν... σε υπόγεια πολυκατοικιών, οι κεντρικές πόρτες των οποίων παραμένουν ανοιχτές καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Σάλος απ το δημοσίευμα για τν 13χρονοΚαταγγελίες και πολλές συζητήσεις στην τοπική κοινωνία προκάλεσε η υπόθεση που αποκάλυψε ο «Κόσμος» τν περασμένη Παρασκευή και στην οποία πρωταγωνιστούσε ένα 13χρονο αγόρι...Μια περίεργη υπόθεση η οποία αποτελεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία των Βραχναιϊκων και των Τσουκαλαιϊκων!Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής, πριν από δέκα περίπου ημέρες βρέθηκε ημίγυμνος και σε άσχημη κατάσταση σε παραλιακή τοποθεσία των Τσουκαλαιϊκων ένας 13χρονος.Οι αναφορές κάνουν λόγο για έναν έφηβο ο οποίος βρέθηκε να κάθεται σε παγκάκι σε θαλάσσια περιοχή κοντά σε ξενοδοχείο. Το αγόρι εντοπίστηκε από ψαράδες οι οποίοι στη συνέχεια ειδοποίησαν και άλλους κατοίκους. Σύμφωνα με τα όσα στη μέχρι στιγμής έχουν διαρρεύσει, το αγόρι είχε μεταφερθεί λίγες ώρες νωρίτερα στο σημείο με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινα τέσσερις άντρες. Οι φήμες θέλουν οι τέσσερις, νεαροί σε ηλικία, να συνευρέθηκαν - με τη σύμφωνη γνώμη του αγοριού έναντι οικονομικών ανταλλαγμάτων - σεξουαλικά μαζί του και στη συνέχεια να μπήκαν στο αμάξι εγκαταλείποντας τον στην παραλία. Το παιδί βρέθηκε σε ημιλυπόθημη κατάσταση και μετά από ενημέρωση των δικών του μεταφέρθηκε στον οικισμό των τσιγγάνων στα Βραχναίϊκα.

dete.gr


Image Hosted by ImageShack.us
Share:
Loading...

Δημοφιλείς αναρτήσεις