ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου αδειάζει στα ίσα την παραγωγή του Survivor!

Η Ειρήνη Αϊνατζόγλου μίλησε για την διαβίωση στον Άγιο Δομίνικο, ενώ έκανε και κάποιες αποκαλύψεις.

Όλα όσα αποκάλυψε η πρώην "Μαχήτρια"

Η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου υπήρξε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του “Survivor”,  και σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town, σχολίασε, μεταξύ άλλων, με καυστικό τρόπο όσα δεν τόλμησε κανείς άλλος να πει για το Survivor.........
Η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου αδειάζει την παραγωγή! Ποιο ήταν το πιο άθλιο έπαθλο φαγητού που κέρδισαν που στην τηλεόραση φαινόταν λαχταριστό: «Φάγαμε όσο αντέχαμε!»

Στο Survivor κάθε εβδομάδα οι παίκτες κερδίζουν κάποιο έπαθλο φαγητού μετά από νίκη σε κάποιο αγώνισμα!

Πολλές φορές σαν τηλεθεατές βλέπουμε κάποιο έπαθλο το οποίο μας φαίνεται λαχταριστό, θέλουμε να φάμε κι εμείς λίγο! Διαβάστε παρακάτω…

Η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου μιλώντας στο Down Town αποκάλυψε ποιο ήταν το πιο αηδιαστικό έπαθλο που αναγκάστηκαν να φάνε το οποίο… δεν τρωγόταν και σε εμάς φαινόταν λαχταριστό! Θα διαπιστώσετε πως δεν είναι τόσο… νόστιμα όσο φαίνονται λόγω συνθηκών!

«Οι πατάτες είναι κρύες συνήθως! Εκτός από το μαριναρισμένο κοτόπουλο που είχαμε φάει, που ήταν πολύ ωραίο! Το αρνί που είχαμε φάει το Πάσχα ας πούμε, ήταν ωμό! Είχε ψηθεί μόνο εξωτερικά! Εντάξει, που να ξέρουν βέβαια οι άνθρωποι εκεί να ψήνουν αρνί αλλά… φάγαμε όσο μπορούσαμε…»
loading...

Loading...
Share:
Loading...

Δημοφιλείς αναρτήσεις