ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η Αλβανίδα Φουρέιρα που τόλμησε να μας κάνει ρεζίλι στην Eurovision!

Η Αλβανίδα που έγινε για μια εβδομάδα Ελληνίδα και... "καλά να πάθουμε που δεν την στείλαμε εμείς" ξαναέγινε Αλβανίδα αφού τόλμησε να μας κάνει ρεζίλι και να βγει μόλις... δεύτερη στην Eurovision!

O ντόρος που έχει γίνει γύρω από την Ελένη Φουρέιρα και την καταγωγή της είναι γνωστός εδώ και χρόνια! Από άλλους αγκαλιάστηκε, από άλλους όχι! Σε μια χώρα που ο ρατσισμός ζει και βασιλεύει δεν μπορεί να συγχωρεθεί ότι η Ελένη Φουρέιρα έκανε το... "λάθος" να γεννηθεί από Αλβανούς γονείς! Όπως επίσης δεν συγχωρείται ότι το κρατούσε κρυφό και εμφανιζόταν... Μεξικάνα!

Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς το γιατί; Δυστυχώς ζούμε σε μια χώρα που ο ρατσισμός (σε όλους τους τομείς) είναι το "Α και το Ω" της κοινωνίας! Η Ελένη Φουρέιρα ήταν πάντα μια... Αλβανίδα που τόλμησε να την κοιτάξει κάποτε το "καμάρι" μας ο Γιώργος Σαμαράς και ... "χάθηκαν τόσες Ελληνίδες, τι της βρήκε της Αλβανίδας"! Ωστόσο για μια εβδομάδα όντας το φαβορί για να κατακτήσει την Eurovision έγινε ξαφνικό το κορίτσι το δικό μας! "Αφού δεν θέλαμε να την στείλουμε στην Eurovision εμείς καλά να πάθουμε"!

Ξαφνικά όμως μια...
Ξαφνικά όμως μια... Σοφία Βογιατζάκη από το Ισραήλ ήρθε να μας επαναφέρει στην πραγματικότητα! Ως δεύτερη η Ελένη Φουρέιρα ήταν είναι και θα είναι από την Αλβανία! Φυσικά και αν είχε κατακτήσει την Eurovision θα ήταν η ελληνική ψυχή και το κορίτσι μας! Ας πρόσεχε όμως...

Πάρτε το χαμπάρι λοιπόν πως ζούμε σε μια χώρα που Έλληνα σε κάνει η επιτυχία! Μπράβο μας λοιπόν! Και το πιο τρανό παράδειγμα; Ένας Αντετοκούνμπο, ένας μαύρος από την Νιγηρία που ξαφνικά έγινε Greek Freak και όλοι Έλληνες είμαστε περήφανοι για το... δικό μας παιδί! Φυσικά βέβαια αν είχε παραμείνει στον Φιλαθλητικό ή είχε πάει το πολύ μέχρι έναν Άρη ή Κολοσσό θα ήταν ο μαύρος που δεν κάνει ούτε για... νερουλάς!

Η Ελένη Φουρέιρα λοιπόν χτες ήταν Ελληνίδα αλλά πλέον παραμένει μια Αλβανίδα, αφού δεν μας έφερε την πρωτιά, ενώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο Έλληνας από μικρό παιδί, αφού μεγάλωσε στην χώρα μας!


loading...

Loading...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
athensmagazine.gr
Share:
Loading...

Δημοφιλείς αναρτήσεις