ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Survivor 2 - SPOILER! Ποιος κερδίζει το έπαθλο, ποιος πλακώνεται μπροστά στην κάμερα!

Πρώτα από όλα, στο επεισόδιο της Κυριακής 25/2 στο Survivor μια παίκτρια βάζει τα κλάματα μπροστά στις κάμερες! Πρόκειται για την Ζωή από την ομάδα των Μαχητών η οποία είχε συνδεθεί πολύ στενά με τον παίκτη που αποχώρησε, το Νίκο Θωμά!

Αυτό που δεν μπορείτε να δείτε στο τρείλερ είναι το μπούλινγκ που έχει ασκήσει ο Αγόρου στην Ζωή! Εκτός κάμερας της μίλησε πάρα πολύ άσχημα, ζητώντας της τον λόγο που τον ψήφισε! Μάλιστα της επιτέθηκε.....
φραστικά υποστηρίζοντας ότι είναι πρόβατο που ακολουθεί τους λάθος ανθρώπους μέσα στο παιχνίδι! Δεν ξέρουμε αν αυτά θα τα δείξει στο επεισόδιο της Κυριακής ο ΣΚΑΙ αλλά ο Αγόρου έχει επιτεθεί και σε δεύτερη παίκτρια που τον ψήφισε και αυτό επίσης το έχει καταγράψει η κάμερα του Surivor και είναι πολύ πιθανόν να δούμε αυτό το επεισόδιο την Κυριακή... Περισσότερες πληροφορίες αύριο !

Άρα στους Μαχητές όπως καταλάβατε γίνεται τουρλουμπούκι! Εντωμεταξύ ο Αγόρου έχει αναθαρρήσει διότι θεωρεί ότι ο κόσμος τον αγαπαέι και για αυτό δεν τον ψήφισε όπως ακριβώς γινόταν και με τον Αγγελόπουλο!

Εμείς βέβαια ξέρουμε ότι δεν συμβαίνει αυτό γιατί παρακολουθούμε την τάση στα social media και το twitter!

Έλα όμως που ο Φραουλίτσας νομίζει ότι είναιο Ρομπέν των δασών του παιχνιδιού! Ο ήρωας Ζορό των Μαχητών.... και για αυτόν ακριβλως τον λόγο μιλάει εξαιρετικά υποτιμητικά για τους συμπαίκτες του υποστηρίζωντας ότι έχουν βάλει την ουρά κάτω από τα σκέλια!

Και μεταφερόμαστε στο στρατόπεδο των Διάσημων...

Εκεί έχει αρχίσει το ξεκατίνιασμα μεταξύ της Σπυροπούλου και της τραγουδίστριας Ελένης Χατζίδου! Η Κωνσταντίνα με σύμμαχο την Φαρμάκη όπως θα δείτε και στο επεισόδιο της Κυριακής βρίσκεται απέναντι από την Χατζίδου η οποία προσπαθεί να κερδίσει την συμπάθεια της Δαλάκα κάτι όπως που δεν επιτυγχάνει 100%! Η πραγματικότητα είναι ότι η Σπυροπούλου με την Χατζίδου έχουν ανταλλάξει βαριές κουβέντες μέσα στο παιχνίδι τις οποίες έχουν κααταγράψει οι κάμερες και το θέμα είναι αν θα μας τις αποκαλύψουν στο επεισόδιο της Κυριακής!

Όπως έχουμε ξαναγράψει στο Youweekly.gr ο ΣΚΑΙ σε συνεργασία με την παραγωγή του Survivor προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρύβει τις διαμάχες της Σπυροπούλου με τους συμπαίκτες της! (Αποκλειστικό! Survivor: Με αυτή την παίκτρια πλακώθηκε η Σπυροπούλου! Όλο το παρασκήνιο!)
Αυτό φυσικά το καταλάβαμε πολύ καλά και από την αποκάλυψη που έκανε η Χαλικιά στο Survivor Πανόραμα!

Και τώρα ερχόμαστε στο ζουμί....

Ποιος κερδίζει το πολύτιμο έπαθλο φαγητού; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr....θα τα καταφέρουν καθώς οι Διάσημοι σήμερα κερδίζουν τους Μαχητές με 10-8!
loading...

Loading...
Share:
Loading...

Δημοφιλείς αναρτήσεις