ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Αποκλειστικό: Η εντυπωσιακή άφιξη της Σπυροπούλου στον Άγιο Δομίνικο (Pics)

Η κάλυψη της άφιξης της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον Άγιο Δομίνικο για να ενταχθεί στην ομάδα των Διάσημων του Survivor 2018 θα γραφόταν από το δικό μου πληκτρολόγιο. Και θα έμενε στην ιστορία του σάιτ και των προσωπικών μου επιτυχιών. Verba volant, scripta manent. Tα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν.

Ξέρετε τι άλλο πέταξε; Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την Καραϊβική. Για τον Άγιο Δομίνικο. Εκεί που θα συναντήσει τις δύο ομάδες που είναι ήδη δυο μέρες στο νησί και τρώνε το αγγούρι. Γιατί μια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δε θα μπορούσε να μπει με την υπόλοιπη πλέμπα.

Η κάμερα του Menshouse την ακολούθησε στο ταξίδι της. Γίναμε η σκιά της, πράγμα καθόλου δύσκολο αφού στο τροπικό νησί του Ατλαντικού ο ήλιος είναι φωτεινός και σε ακολουθεί παντού.

Καταγράψαμε τις πρώτες ώρες της από την ώρα που πέταξε πάνω από το νησί, μέχρι την ώρα που προσγειώθηκε και γνώρισε το νησί, τον παρουσιαστή και το μέρος που φτιάχτηκε ειδικά για αυτή.

Οι καλύβες και οι άλλες αστειότητες είναι για τους ημιδιάσημους – Διάσημους και τους φουσκωτούς Μαχητές. Η Κωνσταντίνα δεν τους έχει ανάγκη. Πέταξε στον Άγιο Δομίνικο με τους δικούς της φουσκωτούς βαστάζους. Το τι τους χρειάστηκε θα απαντηθεί στο φωτορεπορτάζ.

Πώς αντιμετώπισε το πρώτο αγώνισμα για το έπαθλο του φαγητού;
Τι εντολές έδωσε πριν καν πατήσει το πόδι της στο νησί του Survivor;
Ποιος ήταν ο προσωπικός της βοηθός φτάνοντας στο αεροδρόμιο;
Τι φορούσε όταν συνάντησε τους άλλους παίκτες αλλά και τους κατοίκους του νησιού;
Πώς αντιμετώπισε τον κόσμο αυτό η παρουσιάστρια – εκπαιδευτικός;
Πώς ένα τόσο φαινομενικά εύθραστο πλάσμα θα αντιμετωπίζει την καυτή άμμο;
Όλα έχουν την απάντησή τους στις εικόνες που ακολουθούν.loading...

Share:
Loading...

Δημοφιλείς αναρτήσεις