ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Nomads: Άνευ προηγουμένου κράξιμο στον Γιώργο Μαυρίδη στο Πρωινό! Οι κατηγορίες για υποκρισία και τα «καρφιά» στη Ζώη! (βίντεο)

Στο Πρωινό σχολίασαν, όπως και κάθε μέρα, τις επικείμενες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο του Nomads. Τα καρφιά στη μεταστροφή συμπεριφοράς του Γιώργου Μαυρίδη ήταν έντονα!

«Από σήμερα στο Nomads βλέπουμε άλλο Γιώργο Μαυρίδη. Γύρισε από το νοσοκομείο στο παιχνίδι και γίνεται άλλος άνθρωπος. Εδώ λέει στην Αποστολία ότι έβγαλα έναν πολύ κακό εαυτό και αποφάσισα ότι πρέπει να ξαναγυρίσω σε αυτό που ήμουνα!» είπε ο Κώστας Τσουρός, και όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές κατακεραύνωσαν τον παίκτη.

«Κάτι έχει το νερό στο Παλαουάν! Έχει κάτι η αντιβίωση, αντικαταθλιπτική! Πονηρός είναι αυτός! Το λέω ξεκάθαρα! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι ένας άλλος άνθρωπος! Μπορεί να του έκαναν ψυχανάλυση και να γύρισε αλλαγμένος! Παιδιά, θα τρελαθούμε τώρα; Η Αποστολία που δάκρυσε δίπλα του; Όσκαρ! Όχι, και να δακρύσει… Όλη μια αγκαλιά, μια παρέα, σαν τη Σάρα Εσκενάζυ! Βγήκε ο πιο γλυκός άνθρωπος που υπάρχει!» ήταν ορισμένα από τα λόγια που ειπώθηκαν στον αέρα.

Εγώ δεν μπορώ να τον παρακολουθήσω! Όλα υπερμεγεθύνονται εκεί μέσα! Αλλά αυτό είναι λίγο… Μπορεί στο ξενοδοχείο, επειδή είχε και πυρετό, λίγο να κοιμήθηκε καλύτερα… Είναι λίγο… Αυτό δεν το διατυπώνεις! Όταν σε ενοχλεί, δείχνεις με τη συμπεριφορά σου ότι έχεις αλλάξει, είσαι πιο αποστασιοποιημένος και προβληματισμένος! Έχει φτάσει στα όριά του ίσως! Τι φταίει η Αποστολία; Εγώ δεν καταλαβαίνω!» είπε από πλευράς της η Φαίη Σκορδά. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:
http://www.youweekly.gr/news/nomads-aneu-proigoumenou-rkazim-mauridi/
loading...

Share:
Loading...

Δημοφιλείς αναρτήσεις