ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΞΕΦΤΙΛΑ: Προπαγάνδα της ΕΡΤ για την Ισλαμοποίηση της Ελλάδας

Προπαγάνδα της ΕΡΤ για την Ισλαμοποίηση της Ελλάδας.

Τα μασονοκρατούμενα κανάλια που θέλουν να εξαλείψουν κάθε τι ορθόδοξο κάλεσαν στην εκπομπή τους την Μουσουλμάνα Άννα Στάμου να τους πει τι είναι το Ραμαζάνι,την ίδια κάλεσαν και τον Γενάρη..

Οταν είχαμε την νηστεία το Πάσχα δεν φώναξαν κάποιον ιερέα να πει πως νηστεύουμε οι ορθόδοξοι.Η θέλησή τους να Ισλαμοποιήσουν την χώρα δεν είναι πια κρυφή,μια με τον Φίλη που θέλει να μαθαίνουν τα Ελληνάκια το Ισλάμ και μια αυτές οι προσπάθειες δείχνουν τον ανθελληνικό σκοπό τους.

Η καλεσμένη αυτή ήταν πρώην ορθόδοξη και ασπάστηκε το Ισλάμ και είναι η γυναίκα του Ναίμ Ελγαντούρ πρόεδρο της μουσουλμανικής ένωσης Ελλάδας που δήλωσε ότι τα Ελληνικά νησιά είναι Ισλαμικές αποικείες και κάποτε θα επιστρέψουν στο Ισλάμ.

Η Στάμου καταδίκασε τις ενέργεις των φανατικών Ισλαμιστών όμως δεν μας είπε ότι αναφέρονται στο ίδιο το Κοράνι με τον θάνατο των απίστων καθώς και των αμαρτωλών με λιθοβολισμό

.Η Στάμου λέει πως γίνεται λέει να μπαίνει κάποιος σε μπαρ και να σκοτώνει τους ομοφυλόφιλους μα δεν μας λέει όμως ότι στα Ισλαμικά κράτη τους πετάνε από τον 5ο όροφο άρα και αυτοί τους σκοτώνουν αυτά δεν μας τα λέει όμως η κυρία αυτή ε βέβαια τι να πει ότι το Ισλάμ δεν έχει αγάπη? ποιος θα την ακολουθήσει μετά.

Ένα δηλητήριο στο πλασάρουν με όμορφο τρόπο και ενώ χύσαμε το αίμα μας να διώξουμε το Ισλάμ από πάνω μας για 400 χρόνια οι σταλμένοι ανθέλληνες θέλουν να το ξαναεπαναφέρουν.https://www.facebook.com/173086936068423/videos/1146664738710633/
loading...

Share:
Loading...

Δημοφιλείς αναρτήσεις