ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΝΑ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ Η ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΞΑΝΘΙΑ ΤΟΥ ALPHA!

ΝΑ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ Η ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΞΑΝΘΙΑ ΤΟΥ ALPHA!

Δεκτή έγινε η αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η Ελένη Μενεγάκη κατά της Τάνιας Ιακωβίδου από το δικαστήριο. Τον Ιούλιο του 2017, η δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής υπήρξε καλεσμένη στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» του «E» και χρησιμοποίησε «απρεπείς εκφράσεις» κατά της παρουσιάστριας.
Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια υπέβαλε αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα εξαιτίας των υβριστικών σχολίων ζητώντας «να υποχρεωθεί προσωρινά η καθ’ ης να παραλείπει κάθε εξυβριστική και συκοφαντική συμπεριφορά απέναντί της και κάθε αναφορά του ονόματός της, με οποιονδήποτε τρόπο (ενδεικτικά τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο και κάθε μέσο ενημέρωσης), με απειλή χρηματικής ποινής 5.900 ευρώ και προσωπική κράτηση διάρκειας ενός έτους ως μέσο εκτέλεσης της εκδοθησόμενης απόφασης για κάθε μελλοντική προσβολή της προσωπικότητάς της και να επιβληθεί σε βάρος της αντιδίκου της η δικαστική της δαπάνη».

Σύμφωνα με την απόφαση, που περιήλθε στα χέρια του mononews.gr από την agapinos.com, το δικαστήριο έκανε δεκτά τα αιτήματα της παρουσιάστριας του Alpha και απειλεί κατά της Τάνιας Ιακωβίδου με χρηματική ποινή 2.000 ευρώ για κάθε παράβαση, ενώ επέβαλε σε βάρος της το ποσό των 250 ευρώ.

Ξεφτiλα!! Nomads: Η «αποτυχία» του ριάλιτι και όλο το παρασκήνιο!

http://www.makeleio.gr/εξωφυλλο/αποφαση-κολαφοσ-δειτε-ποσα-θα-πληρωνε/
loading...

Share:
Loading...

Δημοφιλείς αναρτήσεις