ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Χριστούγεννα… μαγεία στο Βερολίνο (pics)

750128-image.jpg 
Τα γιορτινά του έχει φορέσει το Βερολίνο ενόψει των Χριστουγέννων που φτάνουν σε λίγες ημέρες. Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι η πρωτεύουσα της Γερμανίας με το στιβαρό αρχιτεκτονικό της ύφος δεν ενδείκνυται για τα Χριστούγεννα.

Ωστόσο, τα εντυπωσιακά παραδοσιακά ξύλινα σπιτάκια που ξεφυτρώνουν αυτές τις μέρες στις πλατείες του Βερολίνου, αλλά και τα γιορτινά κόκκινα λαμπιόνια μετατρέπουν την πόλη σε ένα μαγικό τοπίο.
ΒΕΡΟΛΙΝΟ 2
(Πηγή φωτογραφίας twitter)
Οι στολισμένοι δρόμοι και οι εντυπωσιακές βιτρίνες των καταστημάτων σε κάνουν να αισθάνεσαι πρωταγωνιστής του παραμυθιού των Χριστουγέννων και φουντώνει το εορταστικό πνεύμα των ημερών.
ΒΕΡΟΛΙΝΟ 5
(Πηγή φωτογραφίας Twitter)
Οι κάτοικοι του Βερολίνου, αψηφώντας το τσουχτερό κρύο που επικρατεί, τελειώνοντας τις δουλειές τους, επισκέπτονται τις στολισμένες πλατείες και χαίρονται σαν μικρά παιδιά τα χριστουγεννιάτικα στολίδια .
ΒΕΡΟΛΙΝΟ 4
(Πηγή φωτογραφίας Τwitter)
Οι υπαίθριοι ξύλινοι πάγκοι που βρίσκονται στις πλατείες είναι γεμάτοι κόσμο, ενώ δεν θα μπορούσε να μην σερβίρεται και το παραδοσιακό γερμανικό κόκκινο ζεστό κρασί γνωστό ως Γκλουβάιν (glühwein).
Τέλος, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία τα Χριστούγεννα, στο Βερολίνο, μεταφέρθηκαν και στους σταθμούς του μετρό, καθώς τα βαγόνια έχουν στολιστεί με χριστουγεννιάτικα δέντρα.
ΒΕΡΟΛΙΝΟ 3
(Πηγή φωτογραφίας Twitter)
Share:
Loading...

Δημοφιλείς αναρτήσεις