ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Αφέλεια ή ματαιοδοξία; Η πορεία του Τσουρού απο τα δελτία στο Πρωϊνο (Nassos blog)

459205-unnamed6.jpg
Πολλές φορές δημοσιογράφοι που υπηρετούν την ενημέρωση έχουν περάσει στην ψυχαγωγία (Γιώργος Λιάγκας, Τατιάνα Στεφανίδου, παλαιότερα Έλενα Κατρίτση) αλλά σχεδόν ποτέ το αντίθετο. Και φυσικά όταν το έκαναν ήταν την χρυσή εποχή της Ελληνικής τηλεόρασης με δυνατά projects, μεγάλες αμοιβές και εξυπακούεται από την θέση του κεντρικού παρουσιαστή.

Αν και έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από την έναρξη των πρωινών εκπομπών η περίπτωση του Κώστα Τσουρού συνεχίζει να αποτελεί αντικείμενο σχολιασμού στα δημοσιογραφικά γραφεία των εφημερίδων και στις αίθουσες σύνταξης τηλεοπτικών σταθμών. Και αυτό γιατί ο νεαρός δημοσιογράφος όπως υποστηρίζουν κάποιοι αυτοκτόνησε τηλεοπτικά.

Ο λόγος; Δεν είναι δυνατόν το 2013 να παρουσιάζεις το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου στην ΕΡΤ και τρία χρόνια αργότερα να γίνεσαι πανελίστας σε πρωινάδικο χωρίς γνώση του lifestyle αντικειμένου αλλά ούτε και πρώτος στη σειρά μετά τον κεντρικό παρουσιαστή.

Ο Τσουρός λοιπόν όπως υποστηρίζουν πρόσωπα που γνωρίζουν τις καταστάσεις στον ΑΝΤ1 δεν είχε υπομονή. Προσλήφθηκε στον ΑΝΤ1 μετά το προσωρινό κλείσιμο της ΕΡΤ για ελεύθερο και οικονομικό ρεπορτάζ και αρχικά είχε την διαβεβαίωση πως αργότερα θα αξιοποιηθεί στα σύντομα απογευματινά δελτία ειδήσεων του σταθμού.

Όταν είδε πως αυτό δεν συνέβη δέχθηκε με χαρά να μετακινηθεί στο πάνελ της Σκορδά για να έχει καθημερινή παρουσία στον τηλεοπτικό «αέρα». Χωρίς βέβαια όπως είπαμε να γνωρίζει το συγκεκριμένο αντικείμενο και χωρίς να έχει επιδείξει ιδιαίτερο ταλέντο στην ψυχαγωγία μέχρι στιγμής.
Gossip-tv.gr
Share:
Loading...

Δημοφιλείς αναρτήσεις