ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Αντώνης Αντωνίου: «Όταν κάτι αρέσει, δύσκολα το σταματάς»

458691-154492.jpg
Για ακόμη μια χρονιά ο Αντώνης Αντωνίου μας κάνει να ξεκαρδιζόμαστε από τα γέλια μέσα από το ρόλο του στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Ο ηθοποιός μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη του απαντά στο αν υπάρχει ο κίνδυνος της φθίνουσας πορείας.

«Αφού όλοι συνεχίζουμε απρόσκοπτα τη δουλειά μας και υπάρχει ακόμα κέφι και μεράκι γι’ αυτό που κάνουμε, δεν βρίσκω το λόγο να συμβεί αυτό. Η πτώση έρχεται όταν κουράζεσαι εσύ και συνεπώς κουράζεται και το κοινό. Αν τηρούνται οι προδιαγραφές, δεν υπάρχει κανόνας που να αποκλείει τη συνεχή επιτυχία. Υπάρχουν σειρές στο εξωτερικό που φτάνουν και τα δέκα χρόνια. Όταν κάτι αρέσει, δύσκολα το σταματάς», λέει στο Down Town Κύπρου.

Όσο για το αν παρακολουθεί τα νούμερα τηλεθέασης;

«Όχι πολύ. Δεν είμαι από εκείνους που, μόλις πρωτοπάνε στο γύρισμα, θα πουν «τι κάναμε χθες, παιδιά;». Θέλω να έχω μία γενική γνώση για την πορεία της σειράς, αλλά όχι όλες τις λεπτομέρειες. Ρωτάω και μου λένε ότι πάμε καλά. Αυτό μου φτάνει. Και χαίρομαι που πάμε καλά! Και στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Αλλά δεν θα ρωτήσω αν ξεπεράσαμε τον ένα ή τον άλλον. Σημειώνω μόνο ότι κρατάμε ακόμα το ενδιαφέρον του κόσμου», καταλήγει.ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr
Share:
Loading...

Δημοφιλείς αναρτήσεις