ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Μπαράκ Ομπάμα: Η επίσκεψη του Αμερικανού Προέδρου στην Αθήνα μέσα από το φακό του Λευκού Οίκου

747847-obama2.jpeg
Το παρασκήνιο της επίσκεψης του Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια του οποίου «είχε την ευκαιρία να μιλήσει στον ελληνικό λαό, τους πρωτοπόρους της δημοκρατίας», όπως αναφέρει, έδωσε μέσα από μια σειρά φωτογραφιών στη δημοσιότητα, ο Λευκός Οίκος.

«Στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε κάθε άλλο τόπο που επισκέφθηκα τα τελευταία αυτά οκτώ χρόνια, συναντήθηκα με πολίτες, κυρίως νέους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν διαλέξει την ελπίδα από το φόβο, που πιστεύουν ότι μπορούν να διαμορφώσουν τη δική τους μοίρα, που αρνούνται να δεχθούν τον κόσμο όπως είναι και είναι αποφασισμένοι να τον ξαναφτιάξουν όπως θα ‘πρεπε να είναι. Με ενέπνευσαν. Σε κάθε γωνιά του κόσμου, γνώρισα ανθρώπους, οι οποίοι στην καθημερινότητά τους, αποδεικνύνουν ότι παρά τις διαφορές στη φυλή, τη θρησκεία, το δόγμα ή το χρώμα, έχουμε τη ικανότητα να δούμε ο ένας στον άλλο τον ίδιο μας τον εαυτό».

Με αυτό το μήνημα του Μπαράκ Ομπάμα, ο Λευκός Οίκος ανήρτησε στη σελίδα του στο facebook, φωτογραφίες από το τελευταίο του ταξίδι στο εξωτερικό, σε Ελλάδα, Γερμανία και Περού, με την ιδιότητα του Αμερικανού Προέδρου.
obama9 copy
Το άλμπουμ περιλαμβάνει φυσικά πολλές φωτογραφίες από την επίσκεψή του στην Αθήνα, με πολλές από αυτές να αποτυπώνουν στιγμές από την ξενάγηση που είχε στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και το Μουσείο της Ακρόπολης ενώ φυσικά δεν λείπουν και αυτές από τις συναντήσεις του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα αλλά και την σπουδαία ομιλία του στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.


obama13

 
obama1
obama5
obama3
obama17


Share:
Loading...

Δημοφιλείς αναρτήσεις