ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Φρίκη στην Πάτρα: Βίαζε το ανήλικο κορίτσι που «πρόσεχε» στο σπίτι

746509-biasmos.jpg
«Σοκ» και αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση ενός 52χρονου από την Πάτρα ο οποίος βίαζε το ανήλικο κορίτσι που είχε υπό την επίβλεψη του.

Ο 52χρονος «φίλος» της οικογένειας του μικρού κοριτσιού βίαζε την ανήλικη σπίτι του τις ώρες που η μητέρα άφηνε την μικρή επειδή εργαζόνταν.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου, επέβαλε συνολική κάθειρξη 35 χρόνια στον 52χρονο από την περιοχή της Πάτρας για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση ανηλίκου και ασέλγεια.

Η δίκη πραγματοποιήθηκε στην δικαστική αίθουσα του ΜΟΔ Πύργου, την Τρίτη (15/11) με τον 52χρονο, να «ακούει» με σκυμμένο το κεφάλι την βαριά ποινή που του επέβαλλε το δικαστήριο, ενώ ήδη έχει μεταβεί στις φυλακές για να εκτίσει την ποινή του.

Το «κουβάρι» της υπόθεσης, άρχισε να ξετυλίγεται στις αρχές του 2016, όταν οι γονείς του ανήλικου κοριτσιού, κατήγγειλαν τον βιασμό του παιδιού τους στις Αστυνομικές Αρχές, υποδεικνύοντας ως υπεύθυνο τον 52χρονο που μέχρι τότε ήταν φίλος της οικογένειας.

Το ανήλικο κορίτσι, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, φέρεται να ανέφερε αρχικά το περιστατικό του βιασμού του, στους εκπαιδευτές του ΚΕΔΔΥ Αχαΐας, ενώ σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η υπόθεση του βιασμού, φαίνεται να συνέβη τον Σεπτέμβριο του 2015, όταν ο 52χρονος, είχε το παιδί στο σπίτι του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της μητέρας, η ίδια είχε τρεις φορές αφήσει στον 52χρονο άνδρα την φύλαξη της κόρης της, επειδή η ίδια εργαζόταν και δεν μπορούσε να την φροντίσει.

Από την άλλη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του κοριτσιού, φέρεται να ισχυρίσθηκε στο δικαστήριο ότι δεν γνώριζε τον 52χρονο άνδρα που σήμερα κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης κόρης του.

Η ποινή που επέβαλλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου, αφορά, 17 χρόνια κάθειρξη για το αδίκημα του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και 9 χρόνια για κάθε ένα από τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση.
Share:
Loading...

Δημοφιλείς αναρτήσεις