ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γιατί η νέα μόδα προστάζει να φοράμε παραμάνα στα ρούχα μας;!!

capture
Πολλές είναι οι κοινωνικές ομάδες στην Αμερική οι οποίες μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ άρχισαν να νιώθουν αμηχανία και φόβο.

Ο νέος «πλανητάρχης» κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου είχε δηλώσει μεταξύ άλλων πως θα απαγορεύσει σε όλους τους Μουσουλμάνους την είσοδο τη χώρα. Παράλληλα είχε κάνει ρατσιστικά σχόλια για τους ανθρώπους διαφορετικών εθνικοτήτων που ζουν στην Αμερική. Αποτέλεσμα να υπάρχει μερίδα Αμερικανών που πιστεύει πως δεν είναι κατάλληλος για τη θέση του προέδρου.

Πολίτες άρχισαν να χρησιμοποιούν ένα απλό αλλά ισχυρό σύμβολο για να εκφράσουν την υποστήριξή τους απέναντι σε οποιονδήποτε φοβάται.

Καρφιτσώνοντας μία παραμάνα σε εμφανές σημείο στα ρούχα τους, ανακηρύσσουν τους εαυτούς τους σύμμαχους των ομάδων που έχουν δυσφημιστεί από τον Τραμπ, για να δείξουν πως στέκονται αλληλέγγυοι με οποιονδήποτε μπορεί να είναι φοβισμένος.

Δείτε παρακάτω μερικούς από τους συμμάχους και τα μηνύματα ελπίδας που επικοινωνούν στον κόσμο μέσα φωτογραφίες που ανεβαζουν στο Twitter και το Instagram.

View image on Twitter


Share:
Loading...

Δημοφιλείς αναρτήσεις