ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

"Ο Κανάκης ήταν αυστηρός - Αν άνοιγες την πόρτα να φύγεις, δεν θα σου έλεγε ούτε αντίο"

Ένας από τους παλιούς συνεργάτες του Αντώνη Κανάκη, μίλησε για τον παρουσιαστή τον καιρό που βρίσκονταν μαζί στα τηλεοπτικά πλατό.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Εικοσιδυό, που συνεργάστηκε με τον Αντώνη Κανάκη, στην εκπομπή "ΑΜΑΝ" και μίλησε στο περιοδικό "Down Town"

«Η εκπομπή τότε έπαιζε κάθε Τρίτη βράδυ και πήγαινε
σφαίρα. Έπαιξε για πέντε επεισόδια στο Mega και μετά πήραμε μεταγραφή για τον ΑΝΤ1. Οι λόγοι ήταν κυρίως οικονομικοί. Προσέφερε πολλά χρήματα το κανάλι στον Αντώνη για να πάρει την εκπομπή. Την πήγε χωρίς να ρωτήσει κανέναν μας. Εκείνος ήταν ο αρχηγός, εκείνος έπαιρνε τις αποφάσεις.

Ήταν από τους πιο απαιτητικούς συνεργάτες που είχα ποτέ γνωρίσει. Φυσικά και υπήρχαν εντάσεις γιατί ήμασταν πάνω από 25 άνθρωποι που δουλεύαμε στην εκπομπή και έπρεπε όλοι μαζί να συντονιστούμε. Υπήρξαν φορές που από τις εντάσεις μάζεψα τα πράγματά μου και ετοιμαζόμουν να φύγω. Με σταματούσαν οι υπόλοιποι της εκπομπής και μου έλεγαν: «Καν’ το κρυφά. Μην πεις στον Αντώνη ότι ετοιμάζεσαι να φύγεις γιατί θα γίνει έξαλλος».

Η αλήθεια είναι ότι μας το είχε δηλώσει: «Όποιος ανοίξει την πόρτα και φύγει από εδώ μέσα, να μην ξαναγυρίσει». Δεν τολμούσες να του πεις κάποιο παράπονο. Αν άνοιγες την πόρτα να φύγεις, δεν θα σου έλεγε ούτε αντίο. Είχες αυτομάτως τελειώσει για εκείνον. Ήταν αυστηρός γενικά. Δεν συγχωρούσε τις καθυστερήσεις. Ήθελε να είμαστε τυπικοί στη δουλειά μας, να είμαστε εκεί στην ώρα μας και συγχρόνως να βγάζουμε και γέλιο», ανέφερε ο Δημήτρης Εικοσιδυός.
Share:
Loading...

Δημοφιλείς αναρτήσεις