ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Παντελής Παντελίδης: Κάτι βρωμάει… Τι θα γίνει με το φάκελο; Γιατί καθυστερείτε;

747500-423423423.png
Αυτο που συμβαίνει με την υπόθεση Παντελίδη είναι πραγματικά τραγικό. Και είναι τραγικό καθώς απο τον Ιούνιο που μας πέρασε οι Αρχές έχουν στα χέρια τους το πόρισμα της κατασκευάστριας εταιρείας του αυτοκινήτου και για έναν περίεργο λόγο πέντε μήνες μετά, το Υπουργείο Εξωτερικών δεν εχει βρεί μεταφραστή έτσι ώστε να δεχτούν οι δικαστές και ο Εισαγγελέας το πόρισμα ώς κομμάτι της προανακριτικής διαδικασίας.

Όπως είναι φυσικό αυτη η καθυστέρηση γεννάει πολλά ερωτηματικά για τυχόν προσπάθεια κάποιων να χαλκεύσουν τα στοιχεία, όπως έκαναν και με τη συσκευή του κινητού τηλεφώνου του νεκρού. Τώρα θα μου πείτε γιατί;

Διότι αν στην πραγματογνωμοσύνη των Γερμανών ειδικών φανεί ότι το αυτοκίνητο απο τον «εγκέφαλό» του έχει σταματήσει πρίν το τροχαίο σε άλλο σημείο ή αν το gps δείξει το πού έχει σταματήσει, τότε είναι λογικό ο δικηγόρος της οικογένειας και οι συγγενείς να ζητήσουν εξηγήσεις τόσο απο την Φρόσω αλλά και απο την Μίνα.

Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι η καθυστέρηση αυτή έχει προκαλέσει μεγάλο εκνευρισμό στην οικογένεια η οποία αναζητά απαντήσεις… για να βγεί επιτέλους η αλήθεια και να δικαιωθεί η ψυχή του νεκρού.

Κι ακόμη δεν έχουμε δεί τίποτε…
Share:
Loading...

Δημοφιλείς αναρτήσεις