ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Τέλη κυκλοφορίας 2017: Κάντε κλικ εδώ για να τα εκτυπώσετε

746462-telikykloforias.jpg
Τέλη κυκλοφορίας 2017: Προσπάθεια να… διασώσει κάποιες από τις αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας 2017 και στα κριτήρια χορήγησης του επιδόματος θέρμανσης που είχε σχεδιάσει ο προκάτοχός της Τρύφων Αλεξιάδης καταβάλλει η υφυπουργός Οικονομικών, Αικατερίνη Παπανάτσιου.

Στόχος της είναι να ανακοινωθούν εντός αυτής της εβδομάδας – ει δυνατόν και σήμερα – οι τελικές αποφάσεις και για τα δύο αυτά εκκρεμή ζητήματα, ώστε τα μεν ειδοποιητήρια για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας 2017 να αναρτηθούν άμεσα στους λογαριασμούς που έχουν στο TAXISnet πέντε εκατ. ιδιοκτήτες οχημάτων, η δε εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων είσπραξης του επιδόματος θέρμανσης για την περίοδο 2016 – 2017 να αρχίσει να λειτουργεί το αργότερο έως τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», εξετάζεται ακόμη εάν μπορεί να διασφαλιστεί ότι θα είναι τουλάχιστον δημοσιονομικά ουδέτερη ή ακόμη και θετική για τα έσοδα του Δημοσίου μια τροποποίηση των υφιστάμενων τελών κυκλοφορίας 2017, η οποία θα προβλέπει τη μείωση των τελών κυκλοφορίας για τα παλαιά Ι.Χ. μεσαίου και μεγάλου κυβισμού σε τέτοιο βαθμό, ώστε να αποτελέσει κίνητρο για εκατοντάδες χιλιάδες κατόχους οχημάτων να άρουν την ακινησία.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΤΕ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017, ΟΤΑΝ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟ TAXISnet
Share:
Loading...

Δημοφιλείς αναρτήσεις