ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Νοικιάστε σε φιλάθλους τη δική σας θέση parking!


Αν μας διαβάζετε από το Λονδίνο, ορίστε ένας έξυπνος τρόπος να... βγάλετε επιπλέον χρήματα. Πώς αρκετοί νοικιάζουν το καλοκαίρι στην Ελλάδα το σπίτι τους σε τουρίστες; Έτσι και στη βρετανική πρωτεύουσα, όσοι διαθέτουν μία θέση στάθμευσης στην κατοικία τους την οποία δεν χρησιμοποιούν, μπορούν να τη νοικιάσουν στους φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν το Six Nations Cup, ένα από τα σημαντικότερα τουρνουά ράγκμπι.

Φέτος θα διεξαχθεί από τις 6 Φεβρουαρίου έως τις 19 Μαρτίου και σε αυτό συμμετέχουν κάθε χρόνο οι έξι καλύτερες εθνικές ομάδες του βορείου ημισφαιρίου: Αγγλία, Γαλλία, Σκωτία, Ιρλανδία, Ουαλία και Ιταλία. Κάθε εθνική ομάδα υποδέχεται τις υπόλοιπες στην έδρα της, η οποία για την Αγγλία είναι το Twickenham Stadium, στα νοτιοδυτικά προάστια του Λονδίνου.

Η χωρητικότητά του είναι 82.500 θέσεις και όπως είναι φυσικό οι χώροι parking γύρω από αυτό αδυνατούν να εξυπηρετήσουν όλους τους θεατές, ενώ το κόστος είναι εξαιρετικά υψηλό. Έτσι οι κάτοικοι της γύρω περιοχής νοικιάζουν τη θέση στάθμευσης στα σπίτια τους για ποσά που αρχίζουν από 15 λίρες την ημέρα. Έχουν δημιουργηθεί μάλιστα και ιστοσελίδες στις οποίες καταχωρούνται οι διαθέσιμες θέσεις κοντά σε γήπεδα, αεροδρόμια και σταθμούς τρένων και οι οποίες εξασφαλίζουν ότι οι «ενοικιαστές» θα πληρώσουν το αντίτιμο.

To Twickenham Stadium, η έδρα της εθνικής ομάδας ράγκμπι της Αγγλίας.
Share:
Loading...

Δημοφιλείς αναρτήσεις