ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κατερίνα Κυριακοπούλου: "Το μετάλλιο το αφιερώνω στη μνήμη της Αλέκας Σιούλη"


Ήθελε από το καλοκαίρι να αφιερώσει ένα μετάλλιο στη μνήμη της αγαπημένης της προπονήτριας, Αλέκας Σιούλη. Τότε, όμως, η...
Κατερίνα Κυριακοπούλου δεν τα είχε καταφέρει αφού είχε τραυματιστεί και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στις διοργανώσεις και στους αγώνες που ήταν να πάρει μέρος. 

Επέστρεψε, πάντως, δυνατή στο κλειστό πανελλήνιο πρωτάθλημα του στίβου που έγινε στο ΣΕΦ και φυσικά το αργυρό μετάλλιο που μπόρεσε και πήρε το αφιερώνει στην μνήμη της γυναίκας με την οποία είχε “δεθεί”, έχοντας μάθει κοντά της την νοοτροπία του πρωταθλητισμού. 

Η Κατερίνα Κυριακοπούλου, η πρωταθλήτρια Ελλάδος, στο άλμα εις ύψος, μιλώντας για το αργυρό μετάλλιο που πήρε με το 1.77 που πήδηξε στο ΣΕΦ τονίζει: "Το μετάλλιο αυτό το αφιερώνω πρώτα από όλα στη μνήμη της προπονήτριας μου, της Αλέκας Σιούλη". 

Η ίδια, άλλωστε, πιστεύει ότι η αείμνηστη προπονήτρια της ΠΓΕ την παρακολουθεί από εκεί ψηλά, τόσο αυτή, όσο και τα υπόλοιπα παιδιά της Παναχαϊκής. Εξάλλου, πέρυσι, λίγους μήνες προτού η Αλέκα Σιούλη φύγει από την ζωή, η Κατερίνα Κυριακοπούλου έχοντας την στο πλευρό της, είχε κατακτήσει τότε το χρυσό μετάλλιο, στην ίδια διοργάνωση.

Όμως όλοι αυτοί οι μήνες που μεσολάβησαν ήταν δύσκολοι για την Κατερίνα Κυριακοπούλου, αφού ήρθε και ο τραυματισμό τους. "Θέλω επίσης να το αφιερώσω το μετάλλιο αυτό σε όλους όσους πίστεψαν σε μένα ακόμα και όταν εγώ δεν πίστευα στον εαυτό μου και με βοήθησαν να σταθώ ξανά στα πόδια μου και να επιστρέψω" τονίζει μιλώνταςστο patasevents.gr.

Όσο για τη συνέχεια: "Χαίρομαι που επέστρεψα και τώρα ο μεγάλος στόχος για μένα είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοικτού στίβου όπου ελπίζω να πετύχω ακόμα μεγαλύτερα ύψη.

Στους αγώνες του κλειστού, παρά το αργυρό μετάλλιο που πήρε μπορούσα να πετύχω μία ακόμα καλύτερη επίδοση. Όμως είμαι ευχαριστημένη από αυτό που πέτυχα με δεδομένες τις δυσκολίες και τις συνθήκες που υπήρχαν.

Είναι γεγονός ότι τον τραυματισμό μου δεν τον έχω ξεπεράσει ακόμα, αλλά το παλεύω και δουλεύω όσο μπορώ".

(Η φωτογραφία του εξωφύλλου και οι κάτω φωτογραφίες είναι του Mariosphotoshooting και του D.Maveric)


Share:
Loading...

Δημοφιλείς αναρτήσεις