ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

«Το πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου» είναι μόλις 10 ετών και προκαλεί αντιδράσεις


Ποιο είναι το πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου; Σύμφωνα με το Google, η 10χρονη Kristina Pimenova. Αλήθεια, αν πληκτρολογήσεις στη...
μηχανή αναζήτησης τις λέξεις "the most beautiful girl in the world", το πρώτο αποτέλεσμα είναι η φωτογραφία ενός μικρού κοριτσιού με γαλάζια μάτια και εντυπωσιακό πρόσωπο.

Η Kristina Pimenova έχει ήδη φωτογραφηθεί για την ιταλική Vogue, έχει πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες για οίκους όπως οι Armani, DSquared2 και Roberto Cavalli και τώρα μετακόμισε από τη Ρωσία στο Λος Άντζελες για να κυνηγήσει κι επίσημα μια καριέρα ως μοντέλο.



Το 2014 η μητέρα της είχε κατηγορηθεί πως δημοσίευε προκλητικές φωτογραφίες της μικρής, στα social media της και αυτές τις μέρες, το γεγονός πως η μικρή Kristina υπέγραψε συμβόλαιο με μεγάλο πρακτορείο μοντέλων, έχει προκαλέσει πολλές αρνητικές αντιδράσεις.





Οι περισσότερες ιστοσελίδες μόδας, αλλά και πολλοί χρήστες του διαδικτύου διαφωνούν με την εμπορευματοποίηση της παιδικής αθωότητας και αναφέρουν, στα σχόλιά τους πως το να βάζεις ένα παιδάκι να ποζάρει με τέτοιο τρόπο μπροστά στο φακό είναι απαράδεκτο και πως θα έπρεπε να υπάρχει ένα ελάχιστο όριο ηλικίας στα πρακτορεία μοντέλων. Το φταίξιμο, φυσικά, δεν ανήκει μόνο στα πρακτορεία, ή στην οικογένειά της, αλλά στον κόσμο της μόδας, που αναζητά όλο και πιο εξωφρενικούς τρόπους για να προωθεί τη νεότητα και την ομορφιά.
Share:
Loading...

Δημοφιλείς αναρτήσεις