ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Τρελά κατασκευαστικά λάθη που είναι αδύνατο να καταλάβουμε πως έγιναν! [photos]


Διότι η «δημιουργικότητα» των υπαλλήλων των δημόσιων υπηρεσιών, πολλές φορές είναι δύσκολη να την συλλάβει ο νους...

Έγινε μεγάλη φασαρία στο διαδίκτυο η εικόνα που ανέβασε ο ανανταποκριτής του BBC Steve Rosenberg από την τουαλέτα του ολυμπιακού κέντρου δίαθλου στο Σότσι της Ρωσίας.

Ο Rosenberg έμεινε έκπληκτος όταν διαπίστωσε ότι η τουαλέτα σε μία «από τις μεγαλύτερες και πιο άνετες εγκαταστάσεις στον κόσμο» ήτανε διθέσια.

Η αντίδραση του δημοσιογράφου μπορεί να είναι κατανοητή, αλλά για τους κατοίκους της Ρωσίας τέτοιες «δημιουργίες» είναι μια συνηθισμένη υπόθεση από τους εργαζόμενους των διάφορων δημόσιων υπηρεσιών.

Οι πόλεις της Ρωσίας είναι γεμάτες πολλές φανταστικές λύσεις που αψηφούν κάθε λογική. Παρακάτω θα δείτε μερικά από τα πιο «λαμπρά» παραδείγματα:

Τουαλέτα για δύο.Τα εγκαίνια της πολυαναμενόμενης μετάβασης στην Ουφά.Κάνοντας την ζωή τον μαμάδων και των αναπήρων λίγο πιο δύσκολη.Προσβασιμότητα σε ρώσικο στυλ.Μηδενική εμπιστοσύνη στους κατοίκους.Ο δρόμος για το πουθενά.Για όσους πραγματικά νιώθουν σαν βασιλιάδες.Η αμμουδιά για θαρραλέους.Την απόγνωση θα την μάθουν από μικρά παιδιά.Παιχνίδια επιβίωσης.Η αποθέωση της αγάπης.
Αν και όχι, αυτή είναι η πραγματική αποθέωση!Δημιουργικότητα που τρομάζει.Κάτι δεν υπολόγισαν σωστά!Ένα λαμπρό παράδειγμα της λαμπρής κατανομής των ανθρώπινων πόρων.Για αυτούς που τους αρέσει να απολαμβάνουν την θέα.Όταν κάθε προσπάθεια κατανόησης του σχεδίου απέτυχε.Όταν η αισθητική και η λογική δεν είναι τα δυνατά τους σημεία.Η πόρτα για μία άλλη διάσταση.Θέα στο αστικό τοπίο.

Share:
Loading...

Δημοφιλείς αναρτήσεις