ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάστηκε ...


Το φυσάει και δεν κρυώνει γνωστός πατρινός, ο οποίος στο βιογραφικό του έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα σε μπαράκια με γυναίκες...

Μάλιστα πάντα φρόντιζε να μη δίνει δικαίωμα στη σύντροφό του, καθώς  ήταν τύπος κα υπογραμμός στις υποχρεώσεις του. Όμως το έφερε η κακιά η ώρα και το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάστηκε, καθώς το βράδυ της περασμένης Δευτέρας σε μπαράκι που είχε πάει και στο οποίο  έκανε «παιχνίδι» με μια από τις κοπέλες, το  ‘φερε η κακιά στιγμή και της σκίστηκε τα καλσόν. Ο καθ΄ όλα κύριος  - πελάτης , στο πλαίσιο του φλερτ προσφέρθηκε να της αγοράσει άλλο και μάλιστα πετάχτηκε σε συνοικιακό κατάστημα που ήταν κοντά στην περιοχή που ήταν το μπαρ αλλά και το σπίτι του για να το αγοράσει.

Η επόμενη ήμερα ωστόσο του επιφύλαξε δυσάρεστη έκπληξη ,καθώς γυρνώντας σπίτι του το μεσημέρι,  η γυναίκα του τον ρώτησε  τι έκανε το καλσόν που αγόρασε το προηγούμενο βράδυ. Ο γνωστός πατρινός προσπάθησε να τη βγάλει τρελή , αλλά η πληροφορία είχε δοθεί από την ιδιοκτήτρια του καταστήματος που έκανε την αγορά και στο οποίο πελάτισσα ήταν και η γυναίκα του.

Πηγή
Share:
Loading...

Δημοφιλείς αναρτήσεις