ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Ζω την απόλυτη αγάπη»


Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης μιλάει για τον γάμο, τη σχέση της και το παιδί που δεν έχει αποκτήσει. Η ηθοποιός...
μίλησε στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ και μίλησε ανοιχτά για τον έρωτα που βιώνει.

«Ο γάμος ήταν πάντα για τις άλλες, όχι για μένα. Όταν τύχαινε να είχα καθυστέρηση, με έπιανε πανικός. Δεν ένιωθα καμία χαρά. Θεωρούσα δεδομένο ότι θα ανακαλύψω τη συναρπαστική ζωή μιας γυναίκας, χωρίς αυτό το κομμάτι. Δεν με αφορούσε, ούτε σκεφτόμουν ότι μια γυναίκα ολοκληρώνεται από την οικογένεια και το παιδί. Καταλαβαίνω ότι είναι το θαύμα της φύσης, αλλά ένας άνθρωπος μπορεί να ολοκληρωθεί και με άλλα πράγματα. Τα δικά μου τα σπλάχνα έλεγαν άλλα.Το ζευγάρι μου το θέλω. Ο άνθρωπος και δη η γυναίκα ολοκληρώνεται όταν το συναισθηματικό της κομμάτι είναι καλυμμένο. Είχα φτάσει κοντά στο γάμο αλλά κολλήσαμε στο concept. Αυτός ήθελε 30 άτομα, εγώ 300. Δεν ήταν για να γίνει. Το φτάσαμε, λέγαμε ας δώσουμε λίγο περιθώριο. Έτσι είναι οι σχέσεις.»

Η ηθοποιός μίλησε και για τη σχέση της: «Ζω την απόλυτη αγάπη. Τσακωνόμαστε, βγάζουμε τα νύχια, τα δόντια, ξεμαλλιαζόμαστε, αλλά στο τέλος της βραδιάς λέω «αχ άτιμο εσύ». Έχω ένα πολύ ωραίο πράγμα και ελπίζω να εξελιχθεί. Κάποιες φορές, επειδή θεωρώ φυσικά την αγάπη και τον έρωτα, όταν έρχονται στη ζωή μου μπορεί να τα λέω και παραέξω λόγω δουλειάς. Όμως οι δημοσιογράφοι προσπαθούν να βγάλουν είδηση και εγώ επειδή είμαι αθώα και αφελής γίνομαι φλύαρη και εξομολογητική και δεν μπορώ να το διαχειριστώ μετά. Ούτε εγώ ούτε οι δικοί μου άνθρωποι που δεν ανήκουν στο χώρο.»
Share:
Loading...

Δημοφιλείς αναρτήσεις