ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Πουλήθηκε σε δημοπρασία για καλό σκοπό το «πεντακοσαράκι» του Πάπα


Πουλήθηκε σε δημοπρασία χθες αντί 82.000 δολαρίων το πολυσυζητημένο μικρό μαύρο Fiat 500L που χρησιμοποιήθηκε από τον ...
Πάπα Φραγκίσκο κατά τη διάρκεια της ιστορικής πρώτης επίσκεψής του στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ πέρυσι. Το ποσό θα δοθεί για φιλανθρωπικά έργα της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.

Αξιωματούχοι της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας διευκρίνισαν ότι ο 79χρονος Ποντίφικας είχε πράγματι χρησιμοποιήσει δύο Fiat 500L κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Φιλαδέλφεια και ότι το αυτοκίνητο που πωλήθηκε ήταν ένα από αυτά. Το δεύτερο θα συνεχίσει να εκτίθεται στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φιλαδέλφειας που ανοίγει σήμερα τις πύλες της και θα διαρκέσει μια εβδομάδα.

Θρησκευτικοί αξιωματούχοι της πόλης των ΗΠΑ δήλωσαν ότι η πώληση αυτή ήταν το αποκορύφωμα μιας εορταστικής βραδιάς που άνοιξε την αυλαία της φετινής Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φιλαδέλφειας, της τοπικής έκθεσης αυτοκινήτου. Δεκαεννέα πλειοδότες από διάφορες πόλεις των ΗΠΑ συμμετείχαν στη δημοπρασία η οποία διήρκησε 11 μόνο λεπτά.

Πάντως, η ταυτότητα του νέου ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή. Η τιμή για ένα καινούργιο Fiat 500L αρχίζει από περίπου 19.000 δολάρια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρίας.

Πηγή
Share:
Loading...

Δημοφιλείς αναρτήσεις