ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Προσλήψεις άνω των 4.000 ατόμων ανακοίνωσε αεροπορική εταιρεία για το 2016!


Προσλήψεις άνω των 4,000 ατόμων ανακοίνωσε την Πρωτοχρονιά ότι θα πραγματοποιήσει εντός του 2016 η γερμανική αεροπορική εταιρεία... Lufthansa, στο πλαίσιο επέκτασης των δραστηριοτήτων της.

Συγκεκριμένα, η Lufthansa πρόκειται να προσλάβει περίπου 2.800 αεροσυνοδούς σε διάφορες πόλεις, περιλαμβανομένων 1.400 στη Φρανκφούρτη και 600 στο Μόναχο.

Επίσης, θα προσλάβει επιπλέον 800 αεροσυνοδούς για τη θυγατρική της αεροπορική εταιρεία Swiss, ενώ ακόμα 360 θα προσληφθούν για τη Eurowings στη Βιέννη, στο Ντίσελντορφ και στο Αμβούργο, επιπλέον 200 για την Austrian Airlines στη Βιέννη και 30 ακόμα για τη Lufthansa CityLine στο Μόναχο.

Εκτός από αεροσυνοδούς, η Lufthansa θα προσλάβει 240 πιλότους, εκ των οποίων 140 για την Eurowings στην Αυστρία και τη Γερμανία και 100 για την Austrian Airlines.

Μάλιστα, διευκρίνισε ότι θα προσλάβει κυβερνήτες και συγκυβερνήτες.

Η Lufthansa θα προσλάβει πιλότους και για την SunExpress στη Γερμανία, μια θυγατρική που διαθέτει από κοινού με τις τουρκικές αερογραμμές, η οποία πραγματοποιεί πτήσεις μεγάλων αποστάσεων για λογαριασμό της Eurowings.

Ως μέρος των χιλιάδων νέων προσλήψεών της, η Lufthansa θα προσλάβει και 150 άτομα ως προσωπικό εδάφους εξυπηρέτησης πελατών σε υπηρεσίες της στο αεροδρόμιο του Μονάχου.

Share:
Loading...

Δημοφιλείς αναρτήσεις