ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Γιάννης Μαρακάκης: Με νέα, πανέμορφη σύντροφο στο πλευρό του


Είναι από τους ανθρώπους που έχει μάθει να κερδίζει εντός και εκτός των δικαστικών μεγάρων. Ο επιτυχημένος δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης, στις δικαστικές ..
αίθουσες κάνει σκληρές διαπραγματεύσεις, δίνοντας καθημερινές μάχες, ενώ έξω απ’ αυτές φροντίζει να μη χάνει ούτε λεπτό από τη ζωή του, γεμάτος ενέργεια και αδρεναλίνη. Αυτός, εξάλλου, είναι και ο λόγος που φροντίζει το σώμα του, τρώγοντας υγιεινά και «επενδύοντας» στη γυμναστική. Τους τελευταίους έξι μήνες, πάντως, η προσωπική ζωή του 39χρονου γοητευτικού νομικού έχει γίνει πιο ενδιαφέρουσα, καθώς μια πολύ όμορφη γυναίκα βρίσκεται στο πλευρό του. Μισό χρόνο περίπου μετράει η σχέση του με την 23χρονη Νίκη Θωμοπούλου. Όσοι την έχουν γνωρίσει, μιλούν για ένα κορίτσι χαμηλών τόνων, που διαθέτει class και καλό γούστο και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα φώτα και τη δημοσιότητα.

Αντίθετα, είναι ιδιαίτερα ντροπαλή. Αυτά είναι στοιχεία που εκτίμησε πολύ ο Γιάννης Μαρακάκης, ο οποίος δεν επιθυμεί να απασχολεί με την προσωπική του ζωή. Η Νίκη έχει σπουδάσει Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων και εργάζεται, ενώ ένα από τα κοινά σημεία που έχει με τον Γιάννη είναι ότι κι εκείνη λατρεύει τη γυμναστική και δεν παραμελεί το σώμα της. Οι φίλοι τους, πάντως, κάνουν λόγο για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι. Τους ευχόμαστε ό,τι καλύτερο!
Share:
Loading...

Δημοφιλείς αναρτήσεις