ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Ζέτα Μακρυπούλια: Οι τηλεοπτικές προτάσεις, η κουμπαριά με την Ρέβη και ο πολυσυζητημένος γάμος της

Στο People που κυκλοφορεί μίλησε για όλα η Ζέτα Μακρυπούλια.
Οι τηλεοπτικές προτάσεις και το Ε
Δεν θα μπω σε διαδικασία να σχολιάσω μία-μία τις προτάσεις, αλλά και το συγκεκριμένο κανάλι, όπως όλα όσα με προσέγγισαν, με αντιμετώπισε άκρως επαγγελματικά και με μια ωραία διάθεση, καθώς θέλουν να δώσουν μια ώθηση διοφορετική σε ένα νέο κανάλι. Δεν έχω ακόμα απαντήσει ούτε εκεί, αλλά τα πράγματα μπαίνουν πλέον σε ροή.

Οι συμβουλές του Μιχάλη Χατζηγιάννη
Συζητάμε τα πάντα, μα τα πάντα. Από εκεί και πέρα, αν κάπου διαφωνούμε, ο καθένας θα κάνει αυτό που πιστεύει για τον εαυτό του. Δεν ξεπερνάμε το όριο να προσπαθήσει ο ένας να επηρεάσει τον άλλο. Λέμε τη γνώμη μας και από εκεί και πέρα ο καθένας ξέρει καλύτερα.


Θα βαφτίσει τα μωράκια της Ρούλας Ρέβη;
Δεν είπα πως δεν θα ήθελα, αλλά πως δεν έχουμε συζητήσει κάτι τέτοιο. Εννοείται πως αν η Ρούλα μου το ζητήσει, δεν θα της αρνηθώ, απλά θα της πω και τα δεδομένα. Έχω βαφτίσει τα μωρά των δύο κολλητών μου, με τις οποίες είμαστε χρόνια φίλες, και παρόλο που ήμασταν πολύ δεμένες και βλεπόμασταν πολύ συχνά, όταν έκαναν παιδιά, η ζωή τους άλλαξε. Εμένα, πάλι, η δουλειά μου είναι περίεργη. Τις μέρες που έχω θέατρο, για παράδειγμα, μπορώ να μιλήσω στο τηλέφωνο ή να πάω για φαγητό μετά τις 12.00 το βράδυ, που οι φίλες μου κοιμούνται. Λόγω της δουλειάς και του τρελού ωραρίου δεν είναι εύκολο να είσαι τυπική νονά. Το κάνω, αλλά με τη βοήθεια των γονιών, καθώς οι φίλες μου καταλαβαίνουν. Έτσι, μπορεί να έρθουν ακόμα και εκείνες με τα παιδιά στο σπίτι για να περάσουμε ένα μεσημέρι μαζί. Αν, λοιπόν, μου ζητήσει κάτι τέτοιο η Ρούλα, θα της εξηγήσω τις συνθήκες και θα το κάνω με χαρά. Πριν καν προλάβουμε να κάνουμε μεταξύ μας κάποιες κουβέντες, δεν είναι ωραίο να γράφονται πράγματα. Δεν έχει, όμως, φτάσει ακόμα αυτή η ώρα. Είμαστε σε φάση χαράς και η Ρούλα κάνει τα πρώτα της ‘βήματα’ με τα μωράκια της.

Η εντυπωσιακή εικόνα της
Δεν ξέρω αν έχω αγαπήσει περισσότερο την εικόνα μου, αλλά σίγουρα πιστεύω πως ό,τι ήταν να σου δοθεί από τη φύση σου δόθηκε και δεν θα κρατήσει για πάντα, αν δεν κάνεις κάτι. Γι΄αυτό πέρσι πίεσα τον εαυτό μου να αρχίσει γυμναστική. Η αλήθεια είναι πως το κορμί μου το έχω διορθώσει πάρα πολύ. Κάποια στιγμή είχα λίγο ξεφύγει-για τα δικά μου δεδσομένα-και όλο αυτό το θέμα του μεταβολισμού το έχω πια διορθώσει. Ειδικά πέρσι γυμνάστηκα αρκετά, αν και  φέτος δεν έχω ξεκινήσει ακόμη. Έχω βρει και ένα άγιο γυμναστή, που έχει και χιούμορ και με αντέχει. Γιατί  στη γυμναστοική βγάζω πολλή γλώσσα.

Ο γάμος με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη
Ο κόσμος δεν με ρωτάει ποτέ θα παντρευτώ. Είναι δική σας έννοια αυτό. Νομίζω πως και πολλοί δημοσιογράφοι, όταν μπαίνουν στη διαδικασία να με ρωτήσουν, βαριούνται και οι ίδιοι. Μάλιστα μου λένε "είμαι υποχρεωμένος να σε ρωτήσω, γιατί αν γυρίσω πίσω χωρίς την ερώτηση, θα μου βάλουν χέρι, αλλά εσύ, αν δεν θέλεις μην απαντάς". Μου κάνουν τέτοιο πρόλογο. Και μιλάμε για πολλά χρόνια αυτή η κατάσταση. Μην το κάνεις κι εσύ. Η αλήθεια είναι πως πιο πολύ ακούω, μάλιστα από μεγάλες γυναίκες, πως "δεν χρειάζεται να παντρευτείς, είδαμε κι εμείς  πως είναι ο γάμος¨", παρά το αντίθετο. Έχουν εκμοντερνιστεί πολύ οι παλιότερες γενιές, αλλά όχι τα περιοδικά,.
Share:

Δημοφιλείς αναρτήσεις