ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Δε πρόσεξε η κυρία και να τώρα! Πώς ένας σύζυγος κατάλαβε από το Snapchat ότι η γυναίκα του τον απατά


Ο άντρας παρατήρησε ότι σε μια από τις εικόνες φαίνεται καθαρά ένα ζευγάρι αντρικές μπότες...
Οι περισσότεροι άντρες μάλλον θα ενθουσιάζονταν αν η όμορφη γυναίκα τους τους έστελνε φωτογραφίες στο κινητό τους τηλέφωνο. Ωστόσο, για κάποιους, οι φωτογραφίες δεν αναστατώνουν απλά την καθημερινότητά τους, αλλά μπορούν να καταστρέψουν μέχρι και τον γάμο τους.

Κι όμως, ένας σύζυγος κατάφερε να μάθει ότι η γυναίκα του τον απατά χάρη στην εφαρμογή για τα «έξυπνα τηλέφωνα», Snapchat και η ιστορία του κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας «Mirror», η γυναίκα που έχει γίνει γνωστή με το όνομα «Τσέλσι», αποφάσισε να στείλει μερικές προκλητικές εικόνες στον σύζυγό της, αφού λόγω υποχρεώσεων, βρισκόταν μακριά από το σπίτι της.


Έτσι, γδύθηκε και αφού έμεινε μόνο με τα εσώρουχά της, πόζαρε με νάζι στον φακό. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας το Snapchat, έστειλε στον σύζυγό της τις φωτογραφίες, τις οποίες και συνόδευσε με το παρακάτω σχόλιο: «Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Πάω για ύπνο σύντομα».


Ωστόσο, η γυναίκα φαίνεται ότι ξέχασε μια σημαντική λεπτομέρεια πριν πατήσει το «κλικ». Ο άντρας της παρατήρησε ότι σε μια από τις εικόνες φαίνεται καθαρά ένα ζευγάρι αντρικές μπότες.

Αμέσως ο άντρας επικοινώνησε μέσω SMS με την καλή του για να την ρωτήσει ποιος βρίσκεται μαζί της στο δωμάτιο. Εκείνη, επέμενε πως ήταν μόνης της και έτσι, στο τέλος ο απατημένος σύζυγος της αποκάλυψε πως είδε τις μπότες και ότι ετοιμάζεται να επικοινωνήσει με τον δικηγόρο του προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το διαζύγιο.


Σημειώνεται πως η ιστορία του ζευγαριού, η οποία δεν έχει εξακριβωθεί, αναρτήθηκε πρώτα στην ιστοσελίδα The Chive.com.

Τα μηνύματα που ακολούθησαν...

Share:
Loading...

Δημοφιλείς αναρτήσεις