ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Γιατί οι γιατροί προειδοποιούν την Kylie Jenner; [photos]

Κακά τα ψέματα, η Kylie Jenner δεν είναι και το πιο φυσιολογικό κορίτσι στον κόσμο. Έχει ήδη κάνει... αρκετές πλαστικές επεμβάσεις, φορά ό,τι πιο προκλητικό βρίσκει και γενικότερα προσπαθεί με κάθε τρόπο να προκαλεί και να τραβά πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας. Και να φανταστείτε είναι ακόμη μόλις 18 ετών!

Αυτό που θέλει μανιωδώς το έχει πετύχει. Είναι κάθε μέρα πρωτοσέλιδο, χωρίς κάποιον σπουδαίο λόγο. Σήμερα όμως υπάρχει σοβαρός λόγος και δεν είναι άλλος από το ότι τα νέα χείλη της Kylie Jenner αποτελούν την no.1 πλαστική αυτή τη στιγμή στην Αμερική.

Πριν...και μετά...Σύμφωνα με τους πλαστικούς χειρουργούς Dr Terry Dubrow και Dr Paul Nassif, οι περισσότερες πελάτισσές τους στο Los Angeles επιθυμούν να αποκτήσουν τα χείλη της νεαρής reality star. Και πού το κακό θα αναρωτηθείτε! Τα κακό είναι πως μέσα στις πελάτισσές τους είναι και πολλά ανήλικα κοριτσάκια που έχουν ζηλέψει την Kylie και θέλουν να της μοιάσουν.


Οι γιατροί φυσικά είναι κάθετοι και απαντούν αρνητικά σε όλες τις ανήλικες που ζητούν τη συγκεκριμένη επέμβαση. Χωρίς να θέλουν να θίξουν την Kylie, τονίζουν στις νεαρές κοπέλες πως πρέπει να περιμένουν μερικά χρόνια και να αποφασίσουν αργότερα για το τι θέλουν πραγματικά να αλλάξουν στην εμφάνισή τους.

Κακό πρότυπο, λοιπόν, η Kylie!
Share:
Loading...

Δημοφιλείς αναρτήσεις