ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Δύσκολες ώρες για την Καλομοίρα - Τι συνέβη με τον γιο της;Μια μεγάλη λαχτάρα πέρασαν η Καλομοίρα και σύζυγός της Γιώργος Μπούσαλης, λίγο καιρό... μετά το ταξίδι τους στην Ελλάδα.

Ο γιος του ζευγαριού, ο μικρός Δημήτρης ήρθε αντιμέτωπος με μια σοβαρή ασθένεια και χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο και να νοσηλευτεί για δυο εβδομάδες.

Έχοντας περάσει πια σχεδόν ένας μήνας -ο Δημήτρης αναρρώνει τις τελευταίες δυο εβδομάδες στο σπίτι με τους γονείς και τον αδελφό του - η Καλομοίρα που έζησε το δικό της μαρτύριο, αποφάσισε να μοιραστεί όλα όσα πέρασε με τους διαδικτυακούς της φίλους. Και να τους παρακινήσει να ευαισθητοποιηθούν για όλα αυτά τα παιδάκια που υποφέρουν από την ίδια ή παρόμοιες ασθένειες.

Πριν δυο εβδομάδες μάλιστα (όταν ο γιος της βγήκε από το νοσοκομείο) η Καλομοίρα ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με το δικό της γλυκό μήνυμα που έγραφε: "Η αγάπη τα γιατρεύει όλα! Δώστε αγάπη, υγεία, δύναμη, χαρά".
Ωστόσο, μέσα από το σημερινό κείμενό της συγκινεί και προσπαθεί να κάνει τον κόσμο να σκεφτεί για λίγο πως πάνω από όλα είναι η... υγεία μας!

“Ο μικρός Δημήτρης ήταν στο νοσοκομείο για δυο εβδομάδες και επιτέλους τον έχουμε κοντά μας στο σπίτι τις τελευταίες δυο εβδομάδες (μετά την έξοδο από την κλινική). Είμαστε τόσο χαρούμενοι και ανακουφισμένοι που πηγαίνουν όλα καλά. Όταν τον μεταφέραμε στο νοσοκομείο με προβλήματα στην αναπνοή και πεσμένα βλέφαρα, οι γιατροί διέγνωσαν πως πάσχει από την ασθένεια Myasthenia Gravis. Πρόκειται για μια ασθένεια νευρολογικής φύσεως, ιδιαίτερα σπάνια σε μικρές ηλικίες (ο Δημήτρης είναι μόλις δυο ετών), αλλά εμείς νιώθουμε ευγνωμοσύνη που πήγαν όλα καλά και είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε αυτό το νέο ταξίδι στη ζωή μας”, έγραψε χαρακτηριστικά η Καλομοίρα.

Η γνωστή τραγουδίστρια μάλιστα, ευχαρίστησε τους γιατρούς στο Νοσοκομείο Παίδων του Fairfax στη Βιρτζίνια και το National Children's Hospital στο DC για τη βοήθεια και τη φροντίδα που τους πρόσφεραν. “Είναι όλοι ήρωες σε αυτά τα νοσοκομεία και αξίζουν το σεβασμό μας”, αναφέρει χαρακτηριστικά.Και συνεχίζει: “Ο Γιώργος και εγώ θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στις οικογένειές μας για την αγάπη και τη στήριξή τους σε αυτόν τον αγώνα μας. Σε μια δύσκολη στιγμή, μια καλή κουβέντα πάντα βοηθά και μας δίνει ελπίδα και δύναμη, όταν το χρειαζόμαστε”.

Ενώ, αναφέρει πως τόσο ο Γιώργος όσο και εκείνη, όλο αυτό το διάστημα συγκινήθηκαν βλέποντας στο νοσοκομείο γονείς και παιδιά να δίνουν μαζί μάχη για ακόμη πιο σοβαρά προβλήματα υγείας. “Η δύναμη, το κουράγιο και η αγάπη τους μας άγγιξε. Πάντα εύχομαι να είναι καλά τα παιδιά και πηγαίνω στο νοσοκομείο για να περάσω λίγο χρόνο μαζί τους, αλλά αυτήν τη φορά τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Ο γιος μας είχε το πρόβλημα υγείας τώρα και εμείς νιώσαμε απερίγραπτο πόνο. Εύχομαι κανένας γονιός να μην ζήσει κάτι τέτοιο . Αυτές τις στιγμές συνειδητοποιείς πόσο σημαντικό πράγμα είναι η υγεία μας. Εύχομαι να βρεθούν θεραπείες για όλες τις ασθένειές και να μας φυλά ο Θεός”, ανέφερε χαρακτηριστικά.


Και τέλος, αφού δημοσίευσε μια οικογενειακή φωτογραφία από το νοσοκομείο, ζήτησε από όσους μπορούν να προσφέρουν στην ενίσχυση φιλανθρωπικών σωματείων για ασθένειες, για την καταπολέμηση του καρκίνου, της πείνας, ή ό,τι άλλο θέλουν ώστε να βοηθήσουν όσους έχουν πραγματικά ανάγκη.

Εμείς να ευχηθούμε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!
Share:

Δημοφιλείς αναρτήσεις