ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

«Στρατοί Κοριών» στα στρατόπεδα‏ της Δωδεκανήσου

Ενώ ο πρώην ΥΕΘΑ Π.Καμμένος παρακαλώντας την ψήφο σωτηρίας στο... ακροδεξιό μνημονιακό μόρφωμα των ΑΝΕΛ, επιτίθενται στο θυμικό του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, προβάλλοντας βίντεο από το Καστελόριζο, αναρωτιόμαστε αυτές οι σημαίες με τα εθνικά χρώματα πόσες αμαρτίες θα συγκαλύψουν πια;

Πόσα κούφια εθνικιστικά λόγια, πόσα βροντώδη άσφαιρα ακροδεξιά πυρά χρειάζονται για να κρύψεις την στράτευση σου στην πιο βίαιη εκδοχή του ταξικού πολέμου από τη Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, την στρατολόγηση σου στις πιο βάρβαρες και αηδιαστικές ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις.

Διαβάζουμε στην επιστολή καταγγελίας του οργισμένου γονιού που το στρατευμένο παιδί του υπηρετεί στα Δωδεκάνησα:

Κοριοί στα στρατόπεδα‏.

Εννοώ αληθινούς κοριούς σαν αυτούς που τσιμπούσαν τους φαντάρους το 40 και όχι τους ηλεκτρονικούς.

Όπως με πληροφόρησε ο γιος μου, που υπηρετεί την θητεία του, στα περισσότερα στρατόπεδα της Δωδεκανήσου υπάρχουν άφθονοι.

Και εγώ που νόμιζα ότι ήταν είδος υπό εξαφάνιση αφού το 1980 που υπηρέτησα εγώ δεν τους συνάντησα πουθενά στο στρατό…

Είναι γνωστό ή εγώ είμαι στον κόσμο μου;

Εκτός από το πετρέλαιο (που χρησιμοποιούσαμε προληπτικά στις μέρες μου) τι να του συστήσω;

Τι να απαντήσουμε τώρα σε αυτόν το γονιό.

Το μόνο αποτελεσματικό μέσο για την καταπολέμηση του κάθε κοριού είναι η αμφισβήτηση, η αντίσταση, η υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.

Η μόνη λύση είναι να βγουν οι φαντάροι στην Αναφορά Παραπονούμενοι και να ζητήσουν λύση τώρα.

Να σπάσουν οι γονείς τα τηλέφωνα των διοικήσεων των μονάδων και του ΓΕΣ.

Να καταγγείλουν φαντάροι και γονείς συγκεκριμένα τι γίνεται και σε ποιες μονάδες στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ, ώστε να βγάλουμε ανακοίνωση. Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο ΑΓΕΣ Τελλίδης και οι επιτελείς του πραγματικά δείχνουν ενδιαφέρον και αντιμετωπίζουν σειρά προβλημάτων που αποκαλύπτονται σε σειρά μονάδων.

Συνάδελφοι, μόνο η συνδικαλιστική πάλη, το Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό μπορεί αν βελτιώσει τις συνθήκες και την χακί καθημερινότητα μας.Πηγή
Share:
Loading...

Δημοφιλείς αναρτήσεις