Pυζόγαλο με σοκολάτα
Ένα ξεχωριστό και λαχταριστό επιδόρπιο...


Υλικά για 2-4 άτομα
1 φλιτζάνι ρύζι200 γραμμάρια σοκολάτα υγείας1 λίτρο γάλα σόγιας2 κουταλιές ζάχαρη1 βανίλια1/4 κουταλιού του γλυκού κανέλαΕκτέλεση
Ζεσταίνετε το γάλα σόγιας σε χαμηλή θερμοκρασία και προσθέτετε δύο κουταλιές ζάχαρη, την κανέλα και τη βανίλια.Ρίχνετε το ρύζι και σιγοβράζετε για 30
λεπτά περίπου.Όταν το ρύζι έχει κάψει, προσθέτετε τα σπασμένα κομμάτια σοκολάτας και ανακατεύετε καλά.Συνεχίζετε μέχρι το ρύζι να απορροφήσει τα υγρά, ανακατεύοντας συχνά.Αν θέλετε να το σερβίρετε παγωμένο όπως το απλό ρυζόγαλο το βάζετε στο ψυγείο για τουλάχιστον μιάμιση ώρα.
loading...
 
Top