Αφού αποδεχτείτε ένα αίτημα φιλίας στο Facebook, θα ήταν μάλλον χρήσιμο να εξετάσετε τι θα βλέπει το νέο μέλος της...
διαδικτυακής σας παρέας από το Χρονολόγιό σας.

Μπείτε στον λογαριασμό σας, αναζητήστε και κάντε κλικ επάνω δεξιά το εικονίδιο με το λουκέτο και τις τρεις παράλληλες γραμμές. Εκεί θα δείτε την επιλογή «Ποιοι μπορούν να δουν το περιεχόμενό μου;» και ανάμεσα στις σχετικές επιλογές το «Τι βλέπουν οι άλλοι στο χρονολόγιό μου;».

Έτσι, θα δείτε τα post, τις φωτογραφίες και όλες τις υπόλοιπες πληροφορίες που είναι ορατές σε οποιονδήποτε - Δημόσια.

Το πλέον χρήσιμο είναι να δείτε τι ακριβώς θα βλέπει κανείς προβάλλοντας το Χρονολόγιό σας ως ένα άλλο άτομο -ενδεχομένως, το νέο μέλος της παρέας των φίλων σας.

Επιλέξτε λοιπόν «Προβολή ως» και πληκτρολογήστε το όνομα του προσώπου που θέλετε να να δείτε τι βλέπει ο συγκεκριμένος χρήστης και πράξτε αναλόγως: κρύψτε κάποιες αναρτήσεις, διαγράψτε κάποιες άλλες, αποκρύψτε επιλεκτικά φωτογραφίες.

Πηγή
loading...
 
Top